De Bitcoin flirt met de grens van 10.000 dollar. Maar wie denkt dat dit het einde is, heeft het goed mis volgens Anthony Pompliano, mede-oprichter en partner bij Morgan Creek Digital. De grootste digitale munt kan nog wel 9 keer over de kop gaan voor het einde van 2021.

De Bitcoin heeft dit jaar al goede zaken gedaan en staat ruim 30 procent hoger. Volgens de crypto-expert zal dit doorzetten door de combinatie van een gelimiteerd aanbod en een toenemende vraag naar de digitale munt. Het maximale aantal bitcoins staat namelijk op 21 miljoen dollar. Pompliano zei:

Bitcoin heeft zojuist 10.000 dollar geraakt. Ik geloof nog steeds dat de Bitcoin 100.000 dollar zal zijn voor het einde van 2021. Een beperkt aanbod. Toenemende vraag. Tijd zal het zeggen.

Niet alleen Pompliano is bullish

Pompliano is niet de enige expert die gelooft dat de Bitcoin de weg naar boven zal doorzetten. Recent stelde ook Willy Woo dat de Bitcoin er erg goed voor staat. De fundamenten zouden er niet om liegen volgens de analist.

Daarnaast is ook de CEO van het cryptoderivatenplatform BitMex bullish op de digitale munt. Volgens hem zal de Bitcoin het laddertje opklimmen naar het vorige record van 20.000 dollar per munt. Hij tweette:

Bron: Cointelegraph

Foto: iStock

Reacties