01.background-artwork Created with Sketch.

Artboard Created with Sketch.

slimbeleggen.com

3 TOP ALTCOIN KOOPTIPS

De cryptowereld heeft een waanzinnige revolutie ondergaan in de afgelopen jaren. Bitcoin groeide uit van een hobbyproject van een groepje techneuten, tot een nieuwe digitale activaklasse. Niemand kan er nog omheen: crypto is een blijver!

Dit komt omdat Bitcoin nu overgaat naar de fase van ‘financialisatie’. Wall Street en andere financiële centra hebben de cryptomarkt omarmt, en injecteren er nu miljarden dollars in. Ook worden allerlei financiële producten ontwikkelt rondom Bitcoin: fondsen, ETFs, opties, futures, … Je kan het zo gek niet bedenken.

Financialisatie zorgt voor de volgende implus voor de cryptomarkt. Maar de meeste beleggers focussen op Bitcoin, terwijl er zoveel meer te krijgen is in de cryptomarkt.

 

De nieuwe generatie Bitcoins

 

Veel beleggers liepen de parabolische stijging van Bitcoin mis. Ze hollen de parabolische stijging nu achterna, maar dat is niet de juiste aanpak. Nu moet je de ‘achterblijvers’ kopen. Hiervoor moet je bij de Altcoins zijn.

Want wie denkt dat de cryptomarkt enkel bestaat uit Bitcoin, heeft het goed mis. Naast Bitcoin, bestaan er inmiddels meer dan 1.200 Altcoins. Allen cryptomunten met specifieke technieken en toepassingen. Mogelijk heeft u her en der al een gehoord van een andere cryptomunt: Ethereum, Ripple, … Maar er is zo veel meer in de aanbieding!

Nu moet je de juiste Altcoins kopen, want de rendementen zijn vele malen groter dan bij Bitcoin. De statistieken tonen dit overduidelijk aan. Wie aan het begin van 2017 zijn geld in de grootste cryptomunten had geïnvesteerd, zag zijn vermogen op drie kwartalen toenemen met +235%.

Cryptocoins beleggen

‘Lang niet slecht’ horen we u denken. Dat is het zeker niet.

Maar voor het echte werk, moest u bij de kleinere Altcoins zijn. Wie hetzelfde geld immers in de middelgrote cryptomunten had belegd, die zag de inleg met +4.419% stijgen.

cryptos

(Bron data + grafieken: CopyCoin.nl)

Dat zijn de rendementen waar je met crypto naar op zoek bent. Je zet geld aan het werk in een relatief jong, volatiele sector. Daar wil je als belegger dan ook een voldoende hoog rendement voor in de plaats zien. Met Altcoins zit u dan op de juiste plek.

Toch moet je goed weten waar je mee bezig bent in de cryptomarkt.

Blindelings kopen zit er helaas niet in. Je spaarcenten kunnen immers net zo goed in rook opgaan. Dat wil je niet! Je wil weten wat je koopt, en vooral ook, waarom je het koopt.

In de cryptomarkt zijn enkele aspecten die het verschil zullen maken in de toekomst. De domeinen die grote doorbraken zullen realiseren zijn:

  • Privacy;
  • Transacties;
  • Snelheid.

De Altcoins die deze domeinen optimaal kunnen uitbuiten, zullen in de toekomst steeds meer kapitaal aantrekken.

In het Technologie Rapport hebben we 3 unieke Altcoins verzamelt, die deze onderdelen allen incorporeren.

ALTCOIN #1

Deze cryptomunt wordt beschouwd als de ‘proeftuin’ van de cryptomarkt. De ontwikkelingen bij deze Altcoin staan ver voor op de grootste cryptomunten, en dat lokt steeds meer kijkers. Immers, deze munt laat zien wat er allemaal mogelijk is in de wondere wereld van crypto.

Als cryptobelegger mag deze munt in feite niet ontbreken in je portefeuille. Vooral ook omdat de belangrijkste personen in de cryptomarkt hier een belang in aanhouden. Met deze munt heb je in feite de toekomst van crypto in handen.

Terwijl de toegepaste technologie vooruit loopt op de rest, loopt de prijs van de cryptomunt achter. Meer nog, de echte prijsactie is nog maar pas begonnen. De grafiek maakt zich op voor een gigantische uitbraak in de komende maanden.

ALTCOIN #2

Met de tweede Altcoin hebben we een extreme racebolide te pakken. Deze cryptomunt vormt de basis van het meest geavanceerde betaalsysteem momenteel verkrijgbaar in de markt. En hier is geen woord van overdreven, want de grootste spelers in de technologiesector en de financiële wereld werken momenteel met het netwerk.

Er wordt in de wandelgangen zelfs gefluisterd dat dit de opvolger kan worden van het internationale SWIFT-systeem, het clearingsysteem van de wereld.

Al het positieve nieuws is in beperkte mate reeds verwerkt in de prijs van deze Altcoin, maar als we er enkele projecties en berekeningen op loslaten, dan staan we nog maar aan het prille begin van een gigantische beweging omhoog. En de grafiek? Die maakt zich op voor de volgende grote sprong.

ALTCOIN #3

De derde Altcoin die we adviseren, is heer en meester in het segment van privacy. We willen nu eenmaal in tijden waar het grote geld steeds meer geviseerd wordt door overheden en andere instanties. Deze personen zijn hard op zoek naar veilige havens voor hun vermogen, liefst uit het zicht van pottenkijkers.

Wie dan een supergeheime cryptomunt in z’n bezit heeft, waarvan de eigendom en identiteit nooit achterhaald kan worden, heeft letterlijk goud in handen. Wij hebben dé beste Altcoin op dit vlak gedetecteerd. Overigens, enkele vooraanstaande experts op vlak van veiligheid en privacy onderschrijven onze visie.

Enkel de markt ziet het voorlopig nog niet zo. Maar we weten uit ervaring dat het snel kan gaan, als deze cryptomunt in het vizier komt van de grote spelers. In ieder geval laat de grafiek een onmiskenbare positieve trend zien. Het is enkel nog wachten op bevestiging. Die komt als de top wordt doorbroken. Dit is een kwestie van tijd, als u het ons vraagt. Oordeelt u zelf aan de hand van de grafiek.

Wat hebben al deze cryptomunten gemeen? Hun grafieken staan stuk voor stuk voor een MEGA uitbraak.

 

Nu kopen, is straks royale winsten opstrijken

 

Dit is geen loze uitspraak, we hebben al heel wat ervaring opgebouwd met het investeren in cryptmunten, en het collecteren van dikke, vette winsten.

In het Technologie Rapport rinkelde in het voorbije maanden al meermaals de kassa. We sommen enkele champagne-krukken-knallende-momenten voor u op:

  • Mei 2017: We namen +900% op Ripple.
  • Juni 2017: We pakten (nog eens) +726% winst op Ethereum.
  • Juli 2017: We streken 100% winst in minder dan 12u (!) op, bij EOS.
  • Augustus 2017: We namen (nogmaals) +1.041% winst bij Bitcoin.

U leest het zelf: bijna iedere maand was het raak! Maar denk vooral niet dat de analisten van het Technologie Rapport op hun lauweren gaan rusten. Ze bleven in de afgelopen periode wroeten in de cryptomarkt, op zoek naar de parels van de toekomst.

In het aparte rapport – 3 Altcoin Kooptips – hebben ze opnieuw een topprestatie geleverd, waarmee ze beleggers voorbereiden naar de volgende fase van de cryptomarkt. Want als de manie bij Bitcoin op z’n einde loopt, nemen de Altcoins het stokje over.

Dit geluid valt niet in dovemansoren. Abonnees van het Technologie Rapport weten wat ze weer zullen krijgen. De reacties van onze leden liegen er niet op. Hieronder leest u enkele berichten uit onze mailbox. We gingen er zelfs bij momenten van blozen…

Zoals Gwendoline, ze is erg blij met ons werk.

We werden vooral gelukkig met de reactie van Vincent, die onze service vergeleek met de concurrentie. Zijn woorden raken ons diep.

En bij Wasseem gaat het nog veel beter… tot 1000x zijn abonnement al terugverdiend. Tja, dan hoef je niet meer te twijfelen.

Stuk voor stuk echte kanjers! Want je moet het maar doen, je zuurverdiende centen aan het werk durven zetten in een nog onbekende markt. Maar hun overgrote vertrouwen in onze aanpak, leverde hen rendementen om van te dromen op.

Ook u kan even succesvol worden als Gwendoline, Vincent of Waseem.

Met een simpele druk op de knop, kan u uw eigen abonnement het Technologie Rapport activeren, waardoor u directe toegang heeft tot het unieke rapport ‘3 Altcoin Kooptips’.

Maar het Technologie Rapport heeft nog zoveel meer te bieden. Naast de vaste (en goedgevulde) maandrapporten, worden abonnees op regelmatige basis geïnformeerd over de technologiesector. Want naast cryptomunten, krijgt u ook de beste technologie-aandelen gepresenteerd op een dienblad.

Je waant je in een warm bad, als belegger.

En dat alles voor relatief weinig geld. Een jaarabonnement kost slechts 249 euro (= 20,75 euro/maand). Een abonement van twee jaar kost 399 euro, of omgerekend amper 16,63 euro/maand.

Met een goede kooptip, heeft u uw abonnementsgeld voor meerdere jaren terugverdiend. En u krijgt niet één kooptip, maar u krijgt er meteen DRIE!