01.background-artwork Created with Sketch.

Artboard Created with Sketch.

slimbeleggen.com

Snelle winst met Trading

Welkom bij het Trading Rapport, het ideale instrument voor de beginnende én ervaren belegger.

quotes aandelenmarkt

Met 1 tot 2 trades per maand maak je kennis met de wondere wereld van de aandelenmarkt. Het grote voordeel is dat je niet constant voor je scherm moet gekluisterd zitten om alles te volgen.

Het Trading Rapport werkt zeer eenvoudig, met twee strategieën:

1. De één-voor-één-strategie; waarbij er per keer één aandeel wordt gekocht en vastgehouden. Deze strategie heeft al 3 jaar op rij de S&P 500 verslagen!

2. De Aandelen Trading strategie: waarbij we handelen in beweeglijke trading-aandelen en met meerdere posities per keer.

Door deze twee producten aan te bieden in één pakket en tegen dezelfde lage prijzen, kan iedereen zelf bepalen met welke strategie wordt meegedaan.

Of je kiest voor een rustige beleggingsstrategie, waarbij je 1 aandeel per keer opneemt, of juist voor meer actieve trading. Of een combinatie. Het kan alletwee.

En er zijn nog 2 voordelen aan het Trading Rapport:

  • We handelen alleen in aandelen (geen turbo’s, ingewikkelde opties, etc)
  • We werken iedere trade met een duidelijk instapmoment, een maximaal (klein) verlies en een duidelijk koersdoel

Iedereen kan deze trades volgen, zelfs met een kleine portefeuille. Er wordt steeds gemikt op kleine, snelle winsten van 3% tot 8%.

Compliment Trading

We gaan niet altijd voor de monsterwinsten, maar profiteren juist van bewegingen van een paar procentpunten in de markt. En dat hoeft helemaal niet veel tijd en geld te kosten.

Dat deze aanpak werkt, blijkt duidelijk uit de resultaten.

Met het Trading Rapport verslaan we de S&P 500 – de populairste index ter wereld – al 3 jaar op rij. Dit jaar staat het rendement op 17,30%.

Sinds de start staat het rendement op 68% versus 0% voor de S&P 500. Een glansprestatie waar niemand in de business aan kan tippen.

Trading Rapport 2015-2016

 

Zoals je op de grafiek kan zien, zijn er amper periodes van verlies. Dat komt door het unieke en snelle karakter van het Trading Rapport.

Kijk maar eens naar dit voorbeeld van Apple.

Trading Overzicht Apple

  • Op 30 september: Positie ingenomen aan $112
  • Op 10 oktober: Stoploss verhoogd zodat er al geen verlies kon worden gemaakt
  • Op 11 oktober: Trade gesloten aan $118.

Een winst van 5,35% op minder dan 2 weken, daar moet een spaarrekening 5 jaar over doen.

Het Trading Rapport is al toegankelijk vanaf €229,-

Alles wat je moet weten om te leren beleggen, staat hier voor jouw neus. Geef hier jou bestelling door en ga onmiddellijk aan de slag.