Pre-Summer Sale 2021

De beste topdeals voor de zomer!

Het is feest bij Slim Beleggen! Corona is voorbij. We vliegen er weer met volle overgave in. En hoe beter dan de 'vrije' zomer te starten met een stevige deal op zak? Tast toe!

Laatste kans op Pre-Summer Sale 2021

De klokt tikt nu genadeloos af. Grijp voor het einde van de klok, je maximale korting!

Pre-Summer Sale 12M

Abonneer op het Pre-Summer Sale pakket met een looptijd van 12 maanden en krijg meteen tot 800 euro voordeel!

Pre-Summer Sale 24M

Kies meteen het Pre-Summer Sale pakket voor 24 maanden en automatisch 1.100 euro discount 'in the pocket'. Een absoluut feest voor beleggers!

De beste deals om de zomer goed mee te starten!

Bij Slim Beleggen pakken we stevig uit voor de zomer met onze nieuwste Pre-Summer Sale 2021. Een pakket dat je als belegger niet wil missen. Er zit alles in wat je nodig hebt, om exorbitante winsten te behalen tegen de allerhoogste korting (-60%) in de markt!

Dit pakket wil je voor geen geld missen!

De 4 Trends van de Toekomst

We focussen graag op de juiste segmenten van de markten. Onderdelen die de mooiste toekomst omhelzen. En dan moet je vooral op zoek als belegger naar de sectoren of trends die van belang worden voor onze maatschappij.

We zien vandaag twee grote uitdagingen: inflatie en groei.

 • Inflatie: de geldkranen van de centrale banken staan al jaren wagenwijd open. Door corona zijn ze zelfs in ‘overdrive’ gegaan met het bijdrukken van geld. In het afgelopen jaar werd voor 22% van alle US dollars in omloop bijgedrukt. Dat zijn waanzinnige cijfers, als je weet dat de huidige dollar al sinds 1971 in vrije omloop is. Op één jaar kwam er 1/5 cash bij. Inflatie is geen optie, maar een garantie!
 •  Groei: omdat onze maatschappij gebukt gaat onder een torenhoge schuldenlast, is de enige echte oplossing voor dit probleem een versnelde groei. Want als een economie sneller en exponentieel groeit, dan zal de schuldenberg op termijn in relatieve termen afnemen en draagbaar worden.

Voor deze twee belangrijke uitdagingen hebben we enkele segmenten gelokaliseerd die een geweldige optie vormen voor beleggers in de toekomst.

Edelmetalen zoals goud & zilver, maar ook grondstoffen vormen een goede ‘hedge’ tegen inflatie. Technologie en de opkomende groeimarkten zijn dan weer de ideale ‘play’ voor de noodzakelijke groei.

Zo hebben we bij Slim Beleggen Trends vier ideale segment op onze radar om de juiste beleggingen te doen. En de onderdelen lieten al een geweldige stijging zien in het voorbije jaar.

BONUS: Gratis toegang tot het Crypto Rapport

Activeer de Pre-Summer Sale & krijg toegang tot Crypto!

Wie vandaag intekent op de Pre-Summer Sale van Slim Beleggen, die krijgt er gratis het abonnement op het Crypto Rapport bij. De prestaties van dit rapport zijn indrukwekkend, maar toch is het voor iedere belegger toegankelijk. Je hoeft helemaal geen technologie-expert te zijn. Alles in kant-en-klare blokken met verstaanbare teksten.

De grootste rendementen in de sector.

Slim Beleggen is al jaren het uithangbord voor beleggers. Ben je op zoek naar de beste kooptips of de slimste strategie, dan is er uiteindelijk altijd maar één adres: Slim Beleggen!

Onze jarenlange expertise en vakkennis bezorgt onze leden jaar in, jaar uit, de hoogste rendementen in de sector.

Hieronder ziet u een beknopt overzicht van enkele topposities in de afgelopen jaren.

Het ultieme beleggerspakket voor 2021Met onze Pre-Summer Sale 2021 koop je vandaag het beste beleggerspakket in de markt. We sommen de voordelen voor u op.

 • Beste Trends 2021

  U krijgt unieke kooptips aangeboden in de heetste markten van dit ogenblik. Technologie, Goud & Zilver, Grondstoffen en Groeimarkten

 • Gratis Crypto!

  U krijgt er nog eens GRATIS het nieuwe Crypto Rapport van Slim Beleggen bovenop. Dit extra rapport kost u niets meer, maar u kan wel meeliften op het potentieel van Crypto!

 • Top Service

  Ons team zit 24/7/365 voor u klaar. Uw vragen worden gegarandeerd binnen de 48u beantwoord. Het hoogste serviceniveau in de sector.

 • Grootste discount

  U krijgt korting van 799 euro (12 maanden) tot zelfs 1099 euro (24 maanden) aangeboden. Dat zijn kortingen tot -60%!

Pre-Summer Sale 12M

Abonneer op het Pre-Summer Sale pakket met een looptijd van 12 maanden en krijg meteen tot 800 euro voordeel!

Pre-Summer Sale 24M

Kies meteen het Pre-Summer Sale pakket voor 24 maanden en automatisch 1.100 euro discount 'in the pocket'. Een absoluut feest voor beleggers!