slimbeleggen.com

Top 5 Marihuana Aandelen van 2017

Foto Credit: iStock

Heb jij de eerste groei-explosie van marihuana aandelen gemist? Geen probleem, je was zeker niet alleen. Maar in tegenstelling tot andere beleggers die dit niet lezen, krijg jij een tweede kans.

In 2016 steeg de marihuana index van 40 punten naar 160 punten op minder dan 12 maanden. Sindsdien koelt de markt af. Maar deze afkoelingsfase is bijna voorbij want marihuana aandelen maken zich klaar voor de volgende groei-explosie.

En de volgende marihuana manie belooft 7 KEER GROTER te worden.

Waar de Verenigde Staten de aanzet was tot de eerste vloedgolf van kapitaal richting de marihuana sector, speelt nu Canada de belangrijkste rol.

Canada staat namelijk op het punt om marihuana volledig te legaliseren. Wanneer de legalisering een feit is, zal de legale marihuana markt van de ene op de andere dag $8 tot $22 miljard meer waard zijn.

In 2016 gingen marihuana aandelen al eens door het dak door de legalisering van marihuana in enkele Amerikaanse staten, waaronder Californië.

Zo steeg het aandeel Maple Leaf Green World maar liefst 1.300%.

Of Puf Ventures dat 800% steeg in minder dan een jaar.

Een investering van €500 in Maple Leaf Green World + een investering van €500 in Puf Ventures had je in 2016 méér dan €10.000 kunnen opbrengen.

En nu krijg je dus een tweede kans.

Premier Justin Trudeau heeft laten weten dat hij de legalisering van marihuana ten laatste tegen juli 2018 wil afronden. Maar dat kan ook veel eerder zijn. Er zijn analisten die zelfs geloven dat de legalisering in 2017 nog een feit zal zijn.

Vandaag beleggen in de marihuana sector is zoals tientallen jaren geleden beleggen in alcohol of tabak. Deze sectoren kwamen ook uit de illegaliteit en zijn nu goed voor een omzet van tientallen miljarden per jaar.

Veel van deze marihuana aandelen zijn nu nog klein en noteren nog onder $1. Maar daar kan de komende maanden snel verandering in komen.

Aurora Cannabis was vorig jaar nog een penny stock, maar is vandaag meer dan $1 miljard waard op de beurs.

De Canadese legalisering geeft beleggers een 2e kans om te profiteren van een explosie van marihuana aandelen. En daar zijn 5 goede redenen voor:

-1. Canada is progressiever op het gebied van marihuana

-2. Canada legaliseert marihuana op Federaal niveau

-3. Justin Trudeau, de Eerste Minister, staat achter de legalisering

-4. In Canada zal marihuana op dezelfde manier worden behandeld als alcohol

-5. Canada staat toe om met bankkaarten te betalen tegenover cash in de VS

Canada wil een leidende rol spelen in de globale legalisering van marihuana. De trend is al jaren gaande en zal niet direct stoppen. Overheden willen marihuana niet alleen uit de illegaliteit halen, ze kunnen er na legalisering ook belastingen op heggen.

Men verwacht dat de Canadese marihuana markt tegen 2021 meer dan $20 miljard groot zal zijn, een stijging van 201% in 4 jaar.

De winsten uit het verleden zijn een goede indicatie voor wat beleggers in deze sector te wachten staat …

 

In het rapport ‘De Top 5 Marihuana Aandelen van 2017’ krijg je een uitgebreide update van de marihuana markt en 5 aandelen die een vooraanstaande rol kunnen spelen in de toekomst van de marihuana sector.

Bestel nu!

In 3 eenvoudige stappen bestelt u het rapport.