Is de crypto winter achter de rug? Als we naar de koerstabellen kijken, lijkt het alsof de bitcoin aan het heropleven is. De populaire munt is voor het eerst sinds november vorig jaar door de 5.000 dollar grens gebroken. Een belangrijk signaal volgens Peter Brandt, een beursveteraan die de crash voorspelde en opnieuw optimistisch is. Hij voorspelt een stijging naar 50.000 dollar.

De meest gekende en populaire cryptomunt ‘is on the move’. De bitcoin heeft de technische en psychologische grens van 5.000 dollar doorbroken. Volgens analisten is dit het einde van de crypto winter en kan de markt van digitale munten opnieuw gaan groeien dankzij dit momentum.

50.000 dollar

Ook Peter Brandt, oprichter van Factor Research and Trading, waagt zich aan een nieuwe voorspelling. Beleggers in crypto nemen zijn advies serieus omdat hij accuraat de crash in 2018 wist te voorspellen. Brandt waagt zich aan een prijskaartje van 50.000 dollar de komende twee jaar.

I believe that charts reflect underlying supply and demand fundamentals and that’s how we have to look at it. What’s happened from December of 2017 to 2018 is really an analog to what happened in the 2013 to 2015 bear market.

Het zou Brandt niet verbazen mocht de bitcoin een nieuwe parabolische fase ingaan na de 2018 crash, net zoals de parabolische fase na de daling in 2015. Hij ziet heel veel gelijkenissen en verwacht dat de bitcoin de komende twee jaar een nieuwe rally gaat inzetten richting hogere regionen.

I think the analogs are holding remarkably well and based on those analog studies, I think cryptos now will go back into a parabolic bull market.

Ook de analisten van Fundstrat Global Advisors zijn optimistisch over de heropleving van de bitcoin en de cryptomarkt en zien weinig redenen waarom het herstel zou terugvallen. Volgens hun ziet het technisch plaatje er goed uit en lijkt 2019 een goed risk/reward jaar te worden voor crypto.

Bronnen: Yahoo Finance

Foto: Vjkombajn – Pixabay

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven

Reacties