Terug naar Slim Beleggen

Beleggen in Chinese aandelen

Waar zou jij liever in beleggen? Dure aandelen uit een economie die traag groeit … of goedkope aandelen uit een economie die snel groeit?!

Chinese aandelen markt

Wie vandaag de groeimarkten – Chinese aandelen in het bijzonder – negeert, heeft weinig kaas van beleggen gegeten, neem dat maar van ons aan. Over enkele jaren zal u ons erg dankbaar zijn, net zoals dit vandaag gebeurt met goudmijnaandelen.

De Shanghai-index, in tegenstelling tot z’n Westerse tegenhangers, boekt namelijk wel de nodige progressie. Inmiddels flirt de Chinese beursgraadmeter met de kaap van 3.100 punten.

Sinds eind mei deed de Shanghai-index het bijna 8% beter dan de S&P 500, toch voor velen bekend als ‘de beste beursindex ter wereld’.

China steekt er in de jongste maanden met kop en schouders bovenuit, en lijkt nu zelfs aanstalten te maken op een meerjarige uitbraak. Maar niemand heeft het in de gaten!

Chinese aandelen 2014

Bij Slim Beleggen volgen we de koersactie in China van nabij. Want van één zaak kan u alvast op aan: als de Chinese beurs uitbreekt, dan gaan alle remmen los. Wat dan kan volgen, tart de verbeelding van iedere belegger.

We spreken uit ervaring, want het is nog maar twee jaar geleden dat we een enorme rally van Chinese aandelen meemaakten (zie bovenstaande grafiek).

Hieronder ziet u dan de prestatiegrafiek van de Shanghai-index versus de S&P 500, over een periode van de afgelopen 3 jaar.

SSEC vs SPX

We zien vandaag dezelfde formatie in de grafiek als we rond dezelfde periode in 2014 zagen, rood omcirkelt. Namelijk dat de Shanghai-index steeds meer aan kracht wint vergeleken met de S&P 500.

Dit was destijds de voorbode van een onvergetelijk rally. We pakten daarna op enkele maanden ruimschoots 150% op onze China positie(s) in het Groeimarkten Rapport. En opnieuw zien we zo’n kans ontstaan om indrukwekkende rendementen te boeken.

Bovendien ontstaat deze nieuwe setup vandaag vanaf een hoger niveau, wat een bijzonder krachtig signaal is. U begrijpt meteen waarom we ons enthousiasme maar moeilijk kunnen verbergen.

De Selectielijst van het Groeimarkten Rapport is dan ook overwogen met Chinese aandelen.

 

Iedereen kan beleggen in Chinese aandelen

 

We adviseren geen aandelen die enkel noteren in Hong Kong of andere exotische beurzen.

Nee, bij ons vindt u enkel Chinese aandelen met een beursnotering in Amerika, Londen of Europa. Iedereen met een normale beursrekening moet onze KOOPTIPS kunnen kopen.

Dit biedt voor ons de garantie dat iedere belegger, van onervaren tot expert, toegang heeft tot het enorme koerspotentieel van Chinese aandelen.

Ook eerst proeven van onze Chinese positie?

Dat kan al vanaf amper 24,95 euro per maand, en u kan weer iedere maand opzeggen, met één simpele druk op de knop. Een kind kan de was doen. En u krijgt volledige toegang tot onze expertise in de groeimarkten.

Bestel nu!

In 3 eenvoudige stappen bestelt u het rapport.