01.background-artwork Created with Sketch.

Artboard Created with Sketch.

slimbeleggen.com

Beleggen in Hoog Dividend

 

Hoog Dividend rendement (2)

Dividendaandelen zijn de echte motoren van een aandelenportefeuille.

Dividendaandelen laten je portefeuille niet alleen groeien door kapitaalwinst maar ook door een extra inkomen. De hoogste dividendrendementen betalen – zelfs na belastingen – een veelvoud uit van een spaarboekje.

Laat je dus niet afschrikken door de belastingen.

De meeste beleggers geloven daarnaast nog steeds dat dividendaandelen saai zijn en dat je er geen grote winsten mee kan behalen. Nochtans zijn beleggers zoals Warren Buffett, Carl Icahn, Georges Soros, … er miljardair mee geworden.

Dividendbeleggen is iets voor de lange termijn. Geduld is een belangrijke sleutel bij dividendbeleggen. Maar dit brengt ook, naast een extra inkomen, veel meer rust. Een luxe die maar weinig beleggers begrijpen.

In het Hoog Dividend Rapport staan aandelen met dividendrendementen tussen 8% en 23%! Deze bedrijven betalen niet alleen per kwartaal, maar ook maandelijks hun dividend. U krijgt dus IEDERE MAAND GELD op uw rekening.

Dat krijg je alleen bij dividendaandelen!

Hoe belangrijk dividend echt is, blijkt ook uit de volgende grafiek …

S&P 500 dividend vs geen dividend

Actie en mooie groeiverhalen zijn vaak veel aantrekkelijker dan een “saai” dividend. Behalve dan voor beleggers die serieus bezig zijn met vermogensopbouw.

Dit soort beleggers weten dat het opbouwen van een winstgevende portefeuille tijd kost, met geduld en met af en toe een conservatieve insteek.

Begrijp ons niet verkeerd: ook wij vinden het leuk om te kijken naar veelbelovende biotechbedrijven die over een paar jaar met tandpasta kanker kunnen genezen (bij wijze van spreken).

Maar dit soort gokjes zijn alleen verantwoord, als daar een solide inkomensportefeuille tegenover staat.

Een allocatie naar dividendaandelen is dan ook een absolute vereiste voor een goede portefeuille. Het is de groeimotor die na verloop van tijd de grootste drijfveer zal zijn voor je rendement.

En dat heeft deze abonnee alvast goed begrepen:

dividend

Het samenstellen van een dividendportefeuille is helemaal niet zo moeilijk, als je gebruik kan maken van de juiste research. Hierin past het Hoog Dividend Rapport perfect.