01.background-artwork Created with Sketch.

Artboard Created with Sketch.

slimbeleggen.com

Van $2 miljard naar $400 miljard, in de komende 5 jaar

Hoe hoog kan Bitcoin nog stijgen? Het is een veel gestelde vraag.

Tom Lee, een van de slimste analisten op Wall Street, denkt hierop het antwoord te kennen. En zijn koersdoel is hoog, héél hoog.

Volgens Tom Lee kan Bitcoin een intrinsieke waarde krijgen van $25.000 de binnen 5 jaar. En daar blijft het niet bij. Wanneer te veel grote beleggers Bitcoin willen kopen, kan de prijs zelfs doorschieten naar $75.000 per BTC.

Tom Lee is ook niet iemand die zomaar iets uit zijn mouw schudt. Hij heeft daar zelfs een zeer goede, onderbouwde redenering voor.

Ten eerste is er Metcalfe’s Law.

Deze wet is ook toepasbaar op de groei van Google, Skype, Facebook, … Metcalfe’s Law zegt dat hoe meer mensen actief zijn op een netwerk, hoe meer het netwerk waard is. En de groei van de waarde van het netwerk gaat exponentieel. Kijk maar naar dit eenvoudig voorbeeld:

Wanneer er 10 gebruikers zijn, is het netwerk 10² of €100 waard. Wanneer het aantal zou verdubbelen naar 20 gebruikers, is de waarde van het netwerk 20² of €400 waard. Een verdubbeling van het aantal gebruikers, doet de waarde x4 gaan.

Wanneer je weet dat er over heel de wereld slechts 300.000 mensen zijn die meer dan $5.000 aan Bitcoin bezitten, dan weet je dat het netwerk nog heel veel kan groeien. En de waarde van Bitcoin groeit dan nog eens extra veel.

Ten tweede is Bitcoin het goud van de nieuwe generatie.

Jongeren snappen vandaag niet meer waarom goud bescherming biedt. Goud werd door de eeuwen heen gekozen door de mensheid als DE VEILIGE HAVEN in tijden van crisis.

Nu de wereld in snel tempo digitaliseert, is een klomp goud niet meer dan iets dat stof vat in een kluis. Bitcoin is het nieuwe goud.

Waarom?

Bitcoin bestaat al 7 jaar en is NOG NOOIT 1 KEER GEHACKT. Dat kan tellen als bescherming. Naar schatting kost het ondertussen $30 MILJARD om 1 Bitcoin te frauderen. En hoe groter het netwerk, hoe moeilijker en duurder dit wordt.

En de volatiliteit? Die is bij Bitcoin even groot als bij goud toen het gele edelmetaal werd losgelaten van de goudstandaard.

De volatiliteit bij Bitcoin vandaag is dezelfde volatiliteit als goud in de jaren ’70. Dit zal de komende jaren dan ook verder afnemen. Dit zal op zijn beurt weer meer investeerders aantrekken.

Kortom: Bitcoin is the Furture

 

De toekomst van de altcoins oogt nog beter

 

Natuurlijk is Bitcoin niet alleen, er zijn ook nog 100-en ALTCOINS. En de toekomst van deze altcoins is sterk verbonden met de toekomst van Bitcoin. Dus wanneer Bitcoin stijgt, gaan de altcoins ook stijgen.

Stel dat Bitcoin stijgt naar $25.000, hoe zit het dan met de altcoins?

Bitcoin aan $25.000 geeft de grootste cryptomunt een marktwaarde van ongeveer $400 miljard. Bitcoin heeft gemiddeld zo’n 50% marktaandeel. Dit betekent dat de markt voor altcoins binnen 5 jaar ook zo’n $400 miljard kan bedragen.

Altcoins hebben momenteel een marktkapitalisatie van zo’n $75 miljard. En op Ethereum na is er geen enkele altcoin die een marktwaarde heeft van meer dan $10 miljard.

De toekomst van de altcoins ziet er dus minstens zo fantastisch uit als de toekomst van Bitcoin

Er is echter 1 belangrijk aspect waar je rekening mee moet houden wil je beleggen in altcoins.

Veel altcoins zijn niet leefbaar op lange termijn en gaan dan ook verdwijnen. Dit is goed en slecht nieuws voor wie wil beleggen in altcoins.

  • Het slechte nieuws is dat veel altcoins binnen 5 jaar verdwenen zullen zijn.
  • Het goede nieuws is dat de weinige winnaars onder de altcoins de koek van $400 miljard onder elkaar mogen verdelen.

Bij Slim Beleggen zijn we ervan overtuigd dat we de meest succesvolle altcoins van de toekomst in onze selectielijst hebben staan.

Beleggen in de toekomst, is beleggen in de JUISTE CRYPTOMUNTEN.

Van cryptomunten onder 1 dollar tot ‘de beste cryptomunt van de toekomst (niet-Bitcoin)’: de analisten van het Technologie Rapport presenteren alles in duidelijk geschreven rapporten.

Voor minder dan €11 per maand krijg je toegang tot onze selectielijst met onder andere:

– De 2  grootste uitdagers van Bitcoin

– Dé uitdager van het internet

– Een cryptomunt gespecialiseerd voor veiligheid

– Een cryptomunt gespecialiseerd in anonimiteit

– Een cryptomunt als uitdager voor de financiële wereld

– Een cryptomunt die miljarden snel en goedkoop kan versturen over heel de wereld

Van $2 miljard naar $400 miljard, in de komende 5 jaar …

Wil jij ook veel geld verdienen de komende jaren? Sluit je dan VANDAAG aan op het Technologie Rapport …