03.background-artwork Created with Sketch.

Artboard Created with Sketch.

slimbeleggen.com

UNIEK: Onbereikbare Koopkansen!

Weet u dat we voor een kantelpunt in de wereldgeschiedenis staan? Als u daar als belegger van wil profiteren, leest u dan vooral verder…

 

De Eeuw Van Azië Komt Eraan

 

Gedurende vele eeuwen huisvestte Azië ’s werelds grootste economieën. Landen als India hadden in de 18deeeuw bijvoorbeeld een even groot aandeel in de wereldeconomie als Europa. Ook China was tussen 1100 en 1800 op economisch vlak een grootmacht en speelde een vooraanstaande rol betreffende handel, productie en technologische vernieuwingen.

Maar in de loop van de 18deeeuw veranderde de wereld drastisch: Azië stagneerde op economisch vlak en Europa en vervolgens Amerika namen de leidersplaats over. Halverwege de vorige eeuw was Azië teruggezakt tot een aandeel van amper 20% van de wereldproductie.

Vandaag staan we echter opnieuw voor een kantelpunt: vanaf 2020 is Azië helemaal terug en wordt diens economie groter dan die van de rest van de wereld. De Aziatische eeuw staat voor de deur!

 • Verschillende Aziatische landen hebben nu al een grotere economie dan Europese landen.
 • Gemeten naar koopkrachtpariteit is China ’s werelds grootste economie, enkel per capita moet het Europa en de VS voorlopig (!) nog laten voorgaan.
 • Meer dan de helft (60%) van de wereldbevolking woont in Azië.
 • Binnenkort zal de helft van ’s werelds middenklasse in Azië zijn gevestigd.
 • De groei van de uitgaven van een opkomende middenklasse zal in de komende jaren vrijwel uitsluitend uit Azië komen.
 • De meerderheid van de ‘millenials’ (mensen geboren in de jaren ’80 en ’90) woont in groeilanden, w.o. Azië; er zijn meer millenials in China dan de ganse bevolking van de VS. Veel groeilanden hebben een nog jongere bevolking.
 • Aziaten zijn zéér ondernemend.
 • 21 van de 30 grootste steden bevinden zich in Azië.
 • In de komende dertig jaar zal de levensstandaard in groeimarken zoals Azië naar verwachting verviervoudigen.
 • De meeste dichtstbevolkte landen bevinden zich in Azië.
 • Opkomende economieën in Azië hebben een ‘late-mover advantage’: nieuwe technologieën worden er veel sneller uitgerold, denk aan cashloze betalingen (de norm in China), fintech, zonne-energie, elektrische voertuigen, enz.
 • Terwijl het vertrouwen in de overheid in veel westerse landen afkalft, neemt dit in groeilanden net toe.
 • Hoewel er nog een hele weg is te gaan, worden steeds meer financiële markten in groeilanden opengesteld voor buitenlandse investeerders.

Kortom, indien u als belegger naar groei op zoek bent, dan moeten we er geen tekening meer bijmaken tot welke markten u zich best richt. In de eerste plaats Azië.

U Bent Nog (NET) Niet Te Laat

 

Voor ons is de keuze snel gemaakt. Want kijk, ondanks de opkomst van de groeilanden hebben de aandelen uit de ‘emerging markets’ er eigenlijk een zeer slappe prestatie op nagehouden. Al twaalf jaar lang trappelt deze index (hieronder weergegeven met de koersgrafiek van de ETF) grotendeels ter plaatse:

En dat is net het goede nieuws!

Waar zou u liever in beleggen? Dure aandelen uit een economie die traag groeit … of goedkope aandelen uit een economie die snel groeit?!

Ondertussen zijn de waarderingen van aandelen uit groeimarkten behoorlijk teruggevallen en houden zij nog weinig rekening met de goede groeivooruitzichten, stabielere politieke en macro-economische omgeving en voor beleggers steeds betere mogelijkheden om te diversifiëren.

Hoe langer de koersen ter plaatse blijven trappelen – ondanks veel bedrijven erop vooruitgaan – hoe sterker de uitbraak en de daaropvolgende opwaartse trend. Zover zijn we nog niet, en net dat biedt unieke kansen voor beleggers die nu in actie schieten.

Is Het Werkelijk Zo Makkelijk?

 

Echter…we horen het u al zeggen:

“Chinese aandelen, Russische aandelen, Indische aandelen, dat is niet aan mij besteed, hoor! Weten jullie wel hoe ze daar de aandeelhouders in het ootje nemen?! Deugdelijk bestuur is er onbestaande. Ik héb mijn vingers er al eens aan verbrand.”

Wel, u hebt deels gelijk. Máár…

De regels voor deugdelijk bestuur worden steeds verder aangescherpt en het toezicht verstrengd. Er zijn beslist nog rotte appels in het systeem, maar dat is net een van onze aandachtspunten. We gaan op zoek naar bedrijven die we in de eerste plaats menen te kunnen vertrouwen (en sommige genieten al terecht decennialang het vertrouwen van beleggers en investeerders) en we hebben voor deze problematiek net veel aandacht.

Waarom Wij Ons Kantoor Verhuisden

 

Het is niet voor niets dat we bij het Groeimarkten Rapport ons kantoor hebben verplaatst naar het middelpunt van de regio waarvan we het meeste verwachten: Azië.

Sinds eind 2017 woont en werkt de redactie in het financiële centrum van Hongkong, China!

Kijk, wij hebben hier aan den lijve al ondervonden hoe totaal anders beleggers denken en hoe de financiële markten in beweging worden gezet. Zonder een gespecialiseerde nieuwsbrief zoals het Groeimarkten Rapport, waar we de klappen van de zweep kennen, zouden we u zelfs áfraden om in aandelen uit groeimarkten te beleggen.

Bij ons weten is er geen énkel gespecialiseerd beleggingsblad of financiële nieuwsbrief uit de Lage Landen waar men zo dicht zit bij de markt waarin men wil beleggen. Want hoe zouden we de risico’s trachten te ontwijken vanuit een kantoor in Amsterdam of Brussel?

Nee, wij zitten dicht bij de bron, kunnen lokale analistenmeetings en aandeelhoudersvergaderingen bijwonen, hebben toegang tot de juiste informatie en onderhouden contacten met Aziatische analisten en beleggers.

Het is uiteraard geen garantie op een perfect en risicoloos parcours, maar harder ons best doen om u van de beste research en de aantrekkelijkste tips te voorzien, kunnen we niet.

Veel kansen liggen dus in Azië, al doen beleggers er goed aan om geografisch en sectoraal hun aandelenposities in groeimarkten te spreiden. Indien we elders interessante opportuniteiten vinden, dan komen die uiteraard uitvoerig aan bod. Op onze radar staan:

 • Azië
 • Oost-Europa
 • Latijns-Amerika
 • Afrika

En we kiezen overigens niet uitsluitend aandelen van lokale bedrijven. Mits een juiste analyse (en we hebben hiervoor zo onze eigen parameters) zijn er ook westerse bedrijven te vinden die volop kunnen profiteren van de trends in de groeilanden.

Een Unieke Selectie KOOPTIPS

 

In het Groeimarkten Rapport maakt u o.a. kennis met:

 • Twee marktleiders uit de onlinereissector, uit twee geografisch zeer verschillende regio’s. De reissector staat in beide groeimarkten nog voor enorme groeikansen en de aandelen van deze bedrijven hebben momenteel dan ook heel wat potentieel.
 • Een holding uit een van de grootste groeimarkten, die zich richt op Azië, Latijns-Amerika en Afrika. De voorzitter van deze groep wordt wel eens vergeleken met de Amerikaanse superbelegger Warren Buffett. Het aandeel van deze holdings noteert momenteel met een korting op de nettoactiefwaarde van maar liefst 60% en biedt een dividendrendement van bijna 4%.
 • Een smallcap, actief in Azië, die een gewas teelt waarvan u het eindproduct dagelijks gebruikt (en de kans is groot dat u dat niet eens weet), maar vooral in Azië een grote afname kent. Dit aandeel is thans uitzonderlijk goedkoop, de werkelijke waarde ligt minstens dubbel zo hoog dan de beurskoers.
 • Een van de grootste onlinebedrijven uit Latijns-Amerika. Sinds we het aandeel een jaar geleden aanbevolen, is de koers al bijna verdubbeld.
 • Verschillende familiale holdings die in Azië gehuisvest zijn. Voor de belegger de ideale manier om op een vrij veilige manier in uiteenlopende groeimarkten te kunnen beleggen, van de Filipijnen, Vietnam, China, Indonesië tot Myanmar.
 • Een aandeel van een Chinees internetbedrijf dat in zijn thuisland zeer succesvol is en sinds kort bezig is met zijn diensten in andere Aziatische landen uit te rollen. Een sterke en rendabele groeier.
 • En nog veel meer…

Ja, we zijn in bovenstaande opsomming bewust vaag: we willen immers niet dat deze aantrekkelijke kooptips, exclusief voor onze abonnees, zomaar achterhaald kunnen worden. Want we adviseren om verschillende van die aandelen metéén in portefeuille te nemen.

Show Me The Money!

 

Allemaal goed en wel, maar wat hebben onze tips de jongste tijd eigenlijk opgebracht? U hebt gelijk om niet zomaar een abonnement te nemen op een beleggingsblad met enkel maar mooie verhalen, zonder te weten wat het gerealiseerde rendement van al die tips is. Hier hebben wij echter niets te verbergen en hieronder ziet u ons volledig trackrecord sinds onze nieuwe redactie in Hongkong aan het werk ging:

De aandelen die vervaagd zijn, staan nog steeds in de selectielijst.

Ja, ook wij slaan helaas de bal al eens mis. Perfectie is niet van deze wereld. Maar het overgrote deel van de aandelen die in het Groeimarkten Rapport werden aanbevolen gingen echter vaak met een meer dan behoorlijke winst de deur uit.

En dan houden we in bovenstaand overzicht geen rekening met dividenden (akkoord, een aantal van die bedrijven keerden geen dividend uit) en het feit dat abonnees regelmatig aan nog lagere koersen konden instappen dan diegene waaraan wij ze in de selectielijst opnamen.

Oké, Ik Weet Genoeg En Ben Overtuigd. Hoe Haal Ik Het Groeimarkten Rapport In Huis?

 

Wilt u genieten van de aandelen van bedrijven uit échte groeimarkten, dan kan dat voor minder dan €20 per maand.

 • € 20,75/ maand voor 12 maanden
 • € 16,63/ maand voor 24 maanden

Wie Meteen Bestelt, Ontvangt Een GRATIS Bonusrapport

 

GRATIS Rapport: Introductiegids Beleggen in Groeimarkten!

Bestelt u vandaag nog, dan krijgt u onze uitgebreide introductiegids over beleggen in groeimarkten er gratis bovenop. Hierin lichten wij uitgebreid toe waarom en vooral hoe u dit best aanpakt. Want geloof ons maar, beleggen in groeilanden is doorgaans helemaal niet hetzelfde als beleggen op de westerse beurzen. Hier is specifieke kennis onontbeerlijk en in deze gids leggen we dit haarfijn uit.

Geef hier uw bestelling door en mis geen enkele koopkans meer in ’s werelds aantrekkelijkste groeimarkten.

Onbereikbare Koopkansen!

Beleggen In Aandelen Uit Groeimarkten