Eindejaarsactie 2020

De beste deal van het jaar!

Krijg direct toegang tot alle producten van Slim Beleggen. Nu met uw eeuwigdurende voordeel. NU korting = ALTIJD korting! Kies voor een gloednieuwe iPhone 12 en ontvang een aandeel van Apple Inc.

Wees er snel bij! Deze eindejaarsactie heeft een beperkte looptijd.

40% korting
 • 12 maanden toegang tot al onze rapporten en algoritmes
 • 25% kortingsvoucher (eeuwigdurend)
 • iPhone 12
 • 1x aandeel Apple Inc.
€1999 Abonneer
70% KORTING
 • 12 maanden toegang tot al onze rapporten en algoritmes
 • 25% kortingsvoucher (eeuwigdurend)
€999 Abonneer

VIP = Toegang tot alle Slim Beleggen producten

U ontvangt direct toegang tot 13 rapporten (inclusief het nieuwe Crypto Rapport!) en 3 Slim Beleggen NeXT algoritmes.

 • Eeuwigdurende korting

  U krijgt nu bij alle VIP abonnementen ook een persoonlijke kortingsvoucher van 25% of 50% die u eeuwigdurend kunt gebruiken op alle producten van Slim Beleggen.

 • iPhone 12

  5G‑snelheid. A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone. Een OLED-display van rand tot rand. Ceramic Shield, dat vier keer beter beschermt bij een val. En Nachtmodus op alle camera’s. iPhone 12 heeft het allemaal.

 • 1x aandeel Apple Inc. bij EasyBroker

  1x aandeel Apple Inc. bij EasyBroker: Als u intekent op een VIP Apple-pack, ontvangt u 1 aandeel van Apple op uw rekening bij EasyBroker. Dit geldt voor zowel bestaande klanten als nieuwe klanten bij de broker.

Pak je grootste korting!

Maak nu kans op directe korting tot 75% op alle producten van Slim Beleggen. Bovendien ontvang je kortingsvouchers tot 50% die je levenslang kan inzetten op alle producten van Slim Beleggen. Een eeuwigdurend kortingsfeest!

Abonneer nu

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik allemaal bij dit VIP pakket?

Er zijn twee type VIP packs: het ultieme VIP kortingspack en het VIP Apple pack. Bij de eerste kan u tot 75% korting krijgen, bij de tweede krijgt u een gloednieuwe iPhone 12 thuis opgestuurd én ontvangt u 1 aandeel van Apple op een rekening bij EasyBroker.

Waar krijg ik toegang tot?

Op de eerste plaats alle research rapporten van Slim Beleggen. Deze portefeuille is inmiddels uitgegroeid tot 13 rapporten:

1. Technologie Rapport
2. Goud & Zilver Rapport
3. Groeimarkten Rapport
4. Grondstoffen Rapport
5. Trading Rapport
6. TA Rapport
7. Optie Rapport
8. Hoog Dividend Rapport
9. Groei Dividend Rapport
10. Turbo Dividend Rapport
11. Fondsen Rapport
12. ETF Rapport
13. Crypto Rapport (NIEUW)

Daarnaast krijgt u ook volledige toegang tot onze signaaldienst NeXT.

Er zijn momenteel 3 signalen actief bij NeXT: SPX, NDX & DOW. 3 Beurssignalen met een uniek algoritme. Deze signalen kan u zelf uitvoeren (signalen via uw app) of automatische laten uitvoeren (op uw beursrekening). NeXT is de volgende dimensie van beleggen.

Dit alles gedurende de looptijd van uw VIP Abonnement bij Slim Beleggen.

Wat gebeurt er met mijn bestaande abonnementen?

Met uw huidige abonnement verandert er niets. Uw looptijd blijft zonder meer geldig. Uw VIP pack gaat pas in vanaf de einddatum van uw huidige abonnementen bij Slim Beleggen.

Hoe werkt de eeuwigdurende korting?

U ontvangt een unieke kortingscode in de vorm van een voucher als u intekent op een VIP pack. Voor een VIP pack met de looptijd van 12 maanden, krijgt u een kortingsvoucher voor 25% korting. Voor een VIP pack met de looptijd van 24 maanden, krijgt u een kortingsvoucher voor 50% (!) korting. Deze voucher zijn eeuwigdurend. M.a.w. er zit geen einddatum aan. U kan deze korting onbeperkt (!) inzetten bij Slim Beleggen. Kortom, word nu VIP abonnee en krijg voor altijd korting.

Wanneer wordt de iPhone 12 naar mij verstuurd?

Als u zich op een VIP Apple pack abonneert, dan sturen wij de nieuwe iPhone 12 naar het adres van u dat bij ons bekend is. Als u liever wenst dat dit naar een ander adres wordt verstuurd, dan kan u ons daar best meteen van op de hoogte stellen. We accepteren enkel adressen in België en Nederland. De levering zal direct plaatsvinden als onze leverancier voldoende voorraad beschikbaar heeft.

Hoe krijg ik het aandeel Apple op mijn rekening?

Als u op een VIP Apple pack abonneert, ontvangt u een aandeel van Apple op uw rekening bij EasyBroker. Als u reeds beschikt over een rekening bij EasyBroker, dan kan u ons het juiste rekeningnummer (U-nummer) hiervoor bezorgen per email. Als u nog niet beschikt over een rekening bij EasyBroker, kan u deze gratis aanvragen via: https://easybroker.nl/aanmelden01/ Eens uw rekening eenmaal opgezet is, dan kan u ons het juiste rekeningnummer (U-nummer) hiervoor bezorgen.
Disclaimer Eindejaarsactie 2020