groei

Op Wall Street heerst er op dit moment een uitzinnige feestvreugde. De drie grootste Amerikaanse indices wisten de afgelopen weken meerdere malen nieuwe recordkoersen neer te zetten. MarketWatch heeft een onderzoek gehouden onder 8 analisten over de kansen binnen de huidige markt.

Volgens deze analisten moeten beleggers zich vandaag de dag met name richten op de technologiesector. De ondervraagde analisten geven sterk hun voorkeur aan aandelen die noteren binnen de Nasdaq index. De volgende 10 aandelen beschikken volgens hen over het meeste groeipotentieel.

Beleggers moeten de volgende aandelen in de gaten gaan houden

10-aandelen

Op de bovenstaande tabel, afkomstig van MarketWatch, is te zien dat de analisten het meest lyrisch zijn over het aandeel Liberty Interactive Corp. Volgens de kenners beschikt dit aandeel over ongeveer 50 procent aan groeipotentieel!

Daarnaast komen we in dit illustere rijtje ook de technologieaandelen Micron Technology en Western Digital tegen. Beide aandelen kregen vorig jaar aan het begin van het jaar nog de nodige klappen te verduren.

Ook valt op dat de 8 ondervraagde analisten enthousiast blijven over Alphabet (Google). Ondanks het feit dat dit aandeel de afgelopen jaren al heel wat procenten in waarde is gestegen, kan dit internetaandeel volgens hen nog met bijna 20% in waarde gaan stijgen.