Rijk worden is in feite een som van onze dagelijkse financiële gewoontes. Via bepaalde routines kan je ervoor zorgen dat jouw geld voor jou gaat werken. Maar wanneer het op onze dagelijkse agenda aankomt, is het veel moeilijker om routines in te bouwen. Toch zijn er 3 dingen die je best iedere dag doet, wil je succesvol worden.

Uren op Instagram of Snapchat zitten lijkt een leuke tijd, tot we beseffen dat we eigenlijk veel meer hadden kunnen doen met onze dag. Om onze tijd zo efficiënt mogelijk in te vullen, leren we best 3 dagelijkse gewoontes aan.

-1. Reserveer tijd om na te denken

De ene doet het aan het begin van de dag, de andere aan het einde van de dag. Maar even tijd nemen om in alle stilte na te denken, is bijzonder belangrijk. Rustig reflecteren vermindert de stress en geeft je een betere, heldere kijk op jouw doelstellingen.

-2. Sporten

Dagelijks een klein momentje reserveren voor sport is niet onbelangrijk. Via sport is het gemakkelijk om je hoofd leeg te maken, het vermindert je stressniveau en verhoogt je algemene gezondheid. Je hersenen functioneren beter en je voelt je sterker.

-3. Lees

Door te lezen, word je slimmer. Hoe meer je leest, hoe slimmer je wordt. Lezen werkt zoals samengestelde interest en cumuleert sneller en sneller naarmate je er meer gebruik van maakt. Het is niet toevallig dat de meest succesvolle mensen boekenwormen zijn.

Bron: CNBC

5 redenen om te beleggen in Nederlandse en Belgische aandelen

  • Grote beleggers kunnen zich er niet mee bemoeien
  • Omdat niemand naar deze aandelen kijkt, zijn ze te koop met een forse korting
  • In een stijgende aandelenmarkt zullen kleine aandelen het stokje overnemen van de grote en defensieve aandelen
  • Het zijn dikwijls bekende bedrijven uit de eigen regio
  • Als bonus zijn het ook vaak aandelen met een hoog dividendrendement

Ga onmiddellijk aan de slag met de crème de la crème onder de Nederlandse en Belgische aandelen: LEES MEER