zilver maple leaf

David Morgan van de Morgan Report is al jarenlang specialist op het gebied van zilver. Op een recente bijeenkomst werd er gesproken over de stijging van de zilverprijs. Is de recente terugval een correctie of het begin van het einde?

De uitkomst was uiteindelijk dat de stijgende trend van de zilverprijs nog steeds intact is, ondanks de recente terugval.

David Morgan ziet 3 redenen waarom de huidige stierenmarkt (stijgende prijzen) nog steeds intact is:

-1. Zilver presteert beter dan goud. Dat komt omdat het een kleinere markt is en omdat de kopers de touwtjes in handen hebben. Maar zilver treedt altijd op de voorgrond in een nieuwe stierenmarkt.

-2. De aandelen van de goud- en zilvermijnen presteren 2 tot 3 keer beter dan het onderliggende edelmetaal.

-3. Er is een krachtige stijging van het volume dit jaar.

Zilverprijs the bullion house

Hoe hoog kan de zilverprijs stijgen?

Op korte termijn kan David Morgan geen voorspellingen doen. Het kán zijn dat er nog een nieuwe bodem komt, maar die kans acht hij bijzonder klein. Aan de andere kant is er wel een groot opwaarts potentieel op langere termijn.

Tegen het einde van het jaar verwacht hij licht hogere prijzen. Als belangrijk opwaartse koersdoelen ziet hij $1.550 voor goud en $26 voor zilver. Als die barrières doorbroken worden aan de bovenkant, komt het grote publiek terug naar deze markten. Dan kunnen de prijzen nog veel verder stijgen.

In tegenstelling tot het grote publiek nu zit het slimme geld al wel in de zilvermarkt. Wacht dus niet tot de zilverprijs een veelvoud hoger staat.

Eenvoudig en goedkoop fysiek zilver kopen

Open kosteloos een account bij Doijer & Kalff en koop zilver BTW vrij, met terugkoop garantie en tegen de scherpste prijs. Opslag apart op naam en volledig verzekerd.

Check ook de ZILVER SALE waarin geregeld zilver baren tegen spotprijs worden aangeboden!