succesvol ondernemen Millennials, de jongere generatie, is een generatie waarvan velen succesvol ondernemen. De vrijheid en de kansen zijn veelvuldig aanwezig en vele jongeren grijpen ze met beide handen. Hoe komt het dat deze groep er in slaagt beter te presteren dan oudere generaties? Enkele rijke jongeren verklappen enkele tips. Er zijn namelijk 6 geheime formules die succesvolle jongeren onderscheiden van andere:

# 1. Ze slapen veel

Jongeren slapen veel, het is een onderdeel van hun job. Gemiddeld slapen jongeren bijna 9 uur per dag, dat is meer dan oudere generaties die gemiddeld 7 uur per dag slapen. Je zou er op vloeken dat ze weer in hun bed liggen, maar slaap maakt hen fitter in de dag waardoor ze beter presteren.

# 2. Ze omarmen technologie

De jongere generatie groeide op met een een computer in hun achterzak waardoor ze ook meer gebruik maken van en bekend zijn met de nieuwste technologische snufjes. Ze voelen zich er comfortabel bij. Dit maakt dat ze veel productiever zijn. Volgens 74% van de millennials maakt technologie hun leven efficiënter en gemakkelijker.

# 3. Ze willen hun eigen baas zijn

Jongeren vinden het niet erg om te werken zolang ze maar leren, een bijdrage leveren aan een welbepaald doel en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. 2/3 van de millennials wil uiteindelijk zijn eigen baas worden. De drang naar succes gaat hand in hand met de drang naar onafhankelijkheid.

# 4. Geld is niet het allerbelangrijkste

Geld is natuurlijk niet onbelangrijk, maar de crisis van de laatste jaren deed veel jongeren beseffen dat de kans reëel is dat ze minder zullen verdienen dan hun ouders. Ze waarderen het leven anders. Succes en sociale vrijheid staat boven geld verdienen. Wanneer ze dat bereiken volgt het vele geld meestal vanzelf.

# 5. Ze multitasken

Jongeren kunnen veel sneller informatie verwerken, ze zijn veel meer getraind om met verschillende zaken tegelijkertijd bezig te zijn. Volgens onderzoek switchen ze 27 keer per uur (in vrije tijd, niet tijdens werkuren) tussen verschillende media. Decennia lang kregen mannen het etiket dat ze geen 2 zaken tegelijk kunnen doen, maar de jongere generatie bewijst het tegendeel.

# 6. Ze hebben flexibele werkuren

Jongeren vinden het niet erg om 24 uur per dag beschikbaar te zijn om te werken, zolang ze maar zelf kunnen kiezen waar en wanneer ze werken. 77% vindt dat flexibele werkuren productiever werkt.