Een belegging moet niet altijd in aandelen zijn. En het moet ook niet altijd veel geld kosten. Heb je nog geen idee wat je wil vragen of geven voor de eindejaarsfeesten, kan je een van deze 7 betaalbare horloges overwegen. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook een goede investering.

Met een investering in een horloge leer je veel over beleggen. Je leert verantwoordelijkheid en punctualiteit. En het moet daarvoor niet eens je bankrekening overhoop halen.

# 1. Frederique Constant Horological Smartwatch

Deze horloge monitort je slaap, houdt je activiteiten bij en vibreert bij meldingen. Deze horloge bevat een pakket technologische snufjes in een oud ontwerp. Prijs: €1.250.

# 2. Eza Sealander

De Eza Sealander wordt in Nederland gemaakt. Je kan er tot 300 meter diepte mee onder water. Het lederen bandje kan je vervangen door een NATA-bandje. Prijs: €850.

# 3. Hamilton Khaki Field Auto 40MM

De Hamilton kan letterlijk tegen een stootje. Hij werd ontworpen volgens een standaard die het Amerikaanse leger gebruikte ten tijde van Wereldoorlog II. Prijs: €650.

# 4. Mondaine Helvetica No. 1 Regular Hand Winder

Een perfecte old-design Zwitserse horloge. Prijs: €1.100.

# 5. Montblanc Tradition Date Automatic

Met zijn koepelvormige saffier kristal, wit gelakte wijzerplaat en tijdloze Romeinse cijfers, biedt dit roestvrije horloge een goede introductie tot de klassieke uurwerken. Prijs: €1.450.

# 6. Panzera Breuer Aurum Flair

De Panzera is pure kunst zonder cijfers op de wijzerplaat en een klassieke gouden omhulsul. De datum wordt in het klein weergegeven voor perfecte elegantie. Prijs €500.

# 7. Victorinox Infantry Chronograph

Victorinox Infantry Chronograph

Deze 40-millimeter chronografische horloge splitst het uurwerk tussen urban robuustheid en chique verfijning. Prijs: €500.

Bron + Foto’s: Bloomberg