Instagram Slim Beleggen

Instagram is een van de meest populaire sociale media apps ter wereld. Velen gebruiken het echter alleen maar om te scrollen, swipen en naar de foto’s te kijken. Maar Instagram is veel meer dan dat. Er zijn verschillende opties, gebruiken en apps van 3e partijen die Instagram veel beter maken zonder dat je het beseft.

Scrol eens door deze 7 features en gebruik ze op Instagram. De kans is groot dat je niet wist dat je dat kon doen. Het kan je zelfs helpen meer likes en comments te krijgen … en misschien zelfs meer volgers.

# 1. Krijg een bericht wanneer iemand die je volgt een nieuwe post plaatst

Wanneer er een account is waar je geen enkele post van wilt missen (zoals die van Slim Beleggen), kan je een verwittiging aanzetten.

Ga naar de desbetreffende account, kies opties (de 3 puntjes) rechts bovenaan en tik op ‘Berichtsmeldingen inschakelen’.

Screenshot_20170216-144832[720]

# 2. Verwijder tags van jezelf in foto’s van anderen

Heb jij ook zo’n vriend die jou de hele tijd tagt in zijn eigen foto’s? Gelukkig zijn er 2 manieren om dat te verhinderen.

1.- Je kan de volledige tag verwijderen: ga naar de foto, opties, foto-opties -> verwijder mij van deze foto

2.- In plaats van ‘verwijder mij van deze foto’ kan je ook kiezen om het van jouw profiel te verwijderen.

# 3. Verwijder je zoekgeschiedenis

Wanneer je niet wilt dat iemand jouw zoekgeschiedenis kan raadplegen, kan je deze verwijderen. Het is heel eenvoudig.

Ga naar je eigen profiel, klik op opties. Helemaal onderaan staat de mogelijkheid ‘Zoekgeschiedenis wissen’.

# 4. Bewerk je foto’s

De meeste gebruiken een filter om de foto wat aan te passen. Maar in plaats van een filter te gebruiken kan je ook zelf spelen met licht, contrast en verschillende andere parameters. Je kan dat ook doen nadat je een filter hebt toegepast.

Klik op bewerken nadat je de foto hebt genomen.

Screenshot_20170216-145856[721]

# 5. Gebruik meerder accounts

Vroeger was het gebruik van meerdere accounts niet echt handig op Instagram. Een recente update heeft hier verandering in gebracht. Je kan nu meerdere accounts gebruiken zonder de hele tijd in en uit te loggen. Let wel op, je kan maar 1 account koppelen aan je Facebook-account.

Ga opnieuw naar je eigen profiel en kies voor opties. Helemaal onderaan, bij Info staat de mogelijkheid ‘Account toevoegen’.

# 6. Verbruik minder data

Ben je een echte Instagram freak dan kunnen al die foto’s en video’s veel data opslorpen. Je kan ervoor kiezen om minder data te gebruiken. Het laden van foto’s en video’s gaat dan wel trager, maar je hebt meer ruimte op je smartphone.

Ga naar je eigen profiel en kies opties. Bij Instellingen staat ‘mobiel dataverbruik’, kies daarbij ‘Minder data gebruiken’.

# 7. Bekijk alle foto’s die je leuk hebt gevonden

Ben je op zoek naar een foto die je in het verleden leuk hebt gevonden maar kan je hem niet meer terugvinden? Of wil je weten wat je vroeger allemaal leuk vond? In plaats van eindeloos te zoeken kan je ook het volgende doen …

Screenshot_Instagram bericht vind ik leuk

Ga naar je eigen profiel en kies opties. Bij ‘Account’ staat de keuze ‘Berichten die je leuk vindt’.

Bron: make use of