De weg naar rijkdom

Gisteren hadden we het nog over de 7 best betaalde jobs voor mannen. Hoe meer je kan verdienen, hoe rijker je kan worden. Maar wil je echt miljonair worden, zijn er toch specifieke jobs die de kansen substantieel verhogen. Want zeg nu zelf, wie wil er geen miljonair worden?

Iedereen kan miljonair worden, het moet echt niet bij een droom blijven. De miljonairs van vandaag zijn ook (bijna) allemaal begonnen met een droom. En iedereen kan zijn eigen weg kiezen. Er zijn er die miljonair werden door te sparen, beleggen of een erfenis. Maar het kan ook via een goed betaalde job.

De technologie- en farmasector staan erom bekend om goed te betalen. Maar veel geld verdienen kan ook door een minder traditionele job te kiezen. Meer nog, sommige jobs vereisen zelfs geen diploma. Zoals gezegd, iedereen kan miljonair worden!

Op zoek naar een fast-track voor een bankrekening bestaande uit 7 cijfers? Kijk eens of een van deze 9 niet alledaagse jobs jou past.

Investeringsbankier: bankiers die het goed kunnen uitleggen en de juiste producten aanbevelen aan de klanten halen een gemiddeld jaarsalaris van €300.000 binnen, inclusief bonuys.

Acteur: Dwayne “The Rock” Johnson verdiende vorig jaar €60 miljoen. Wanneer acteren je roeping is, moet je vooral je kans wagen.

Auteur: (bekende) auteurs verdienen veel geld per boek. Ondanks het digitale tijdperk waren boeken nooit zo populair als vandaag.

Professioneel atleet: Cristiano Ronaldo was de best betaalde atleet van de laatste 12 maanden met een inkomen van $88 miljoen.

Ondernemer: Succesvolle ondernemers kunnen hun bedrijf voor miljoenen verkopen.

Advocaat: Advocaten zijn bij de best betaalde jobs voor mannen.

Luchtverkeersleiders: Verantwoordelijke functies in de luchtvaartsector worden heel goed betaald.

Zelfstandig vastgoedmakelaar: Er is constant vraag en aanbod naar vastgoed. Een goede makelaar pikt steeds zijn graantje mee.

CEO: Je moet geen eigen bedrijf oprichten om een bedrijf te leiden. CEO’s die een bedrijf laten groeien, worden daar rijkelijk voor beloond.

Bron: AOL