Jack Dorsey ontbijt ’s ochtends zitten de meeste mensen nog vol energie. De eerste uren van de dag kunnen dan ook bijzonder creatief en productief zijn voor de drukte van de dag echt begint. Veel succesvolle mensen ontwikkelden een ochtendroutine die hen extra energie geeft om de hectische dag succesvol door te komen. Dit is wat enkele bekende miljonairs doen voor hun werkdag start.

# 1. Howard Schultz (Starbucks)

De CEO van Starbucks gaat ’s morgen fietsen. Schultz staat op om 4u30 om zijn 3 honden uit te laten en een fietstocht te maken. Wanneer hij terug thuis komt, maakt hij eerst nog koffie voor zijn vrouw en zichzelf.

# 2. Richard Branson (Virgin)

In 2014 schreef Branson in een blog: “In 50 jaar business heb ik ontdekt dat vroeg opstaan de mogelijkheid geeft om zo veel meer te doen in een dag, en daardoor ook in het leven.” Branson zelf staat op om 5 uur en organiseert zijn e-mails, plant zijn dag en doet aan sport.

# 3. Michelle Phan

Phan is een make-up vlogger die een multimiljonair ondernemer werd. Ze checkt haar mails in de douche, doet squats terwijl ze haar tanden poetst en leest nog meer mails terwijl ze push ups uitvoert. Over multitasking gesproken 😉

# 4. Warren Buffett (Berkshire Hathaway)

Warren Buffett leest vooral veel. Hij begint zijn dag met The Wall Street Journal en leest daarna USA Today en Forbes. Daarna leest hij The Financial Times, New York Times, The Omaha World-Herald en American Banker.

# 5. Mark Cuban

Serieondernemer en Shark Tank icoon Mark Cuban begint al met zijn werk in zijn bed. De eigenaar van de Dallas Mavericks begint te werken vanaf het moment dat hij zijn ogen open doet. “Business is my morning meditation”.

# 6. Ursula Burns (Xerox)

Burns is de eerste vrouwelijke CEO van een S&P 500 bedrijf. Zij staat ’s ochtends op om 5u15 en checkt onmiddellijk haar mails. 2 keer per week komt een personal trainer om 6 uur voor een sportsessie.

# 7. Jack Dorsey (Twitter / Square)

Ook Jack Dorsey (Foto) is een vroege vogel, zijn alarm gaat af om 5 uur. Dorsey mediteert iedere ochtend een half uur. Daarna gaat hij joggen en een versie kop koffie drinken.

# 8. Ariana Huffington

Huffington publiceerde recent een boek rond een goede nachtrust “The Sleep Revolution”. Volgens haar is voldoende slaap cruciaal voor een productieve dag. Zelf neemt ze ’s morgens de tijd voor yoga en meditatie.

# 9. Daymond John

Daymond John is de man die FuBu tot een miljarden business uitbouwde met een startkapitaal van slechts $40. Hij heeft steeds een lijst met 7 doelstellingen en een deadline. Iedere morgen overloopt hij zijn doelstellingen. Bron: CNBC