Grafiek van de dag Het aandeel Nintendo daalde afgelopen vrijdag 17% op de beurs van Tokio nadat de maker van Pokémon Go bekend maakte dat de financiële impact op het bedrijf beperkt zal zijn. Er ging $6,4 miljard aan beurswaarde in rook op. De populariteit van Pokémon Go kent geen grenzen. Het aandeel Nintendo leek die trend te volgen. Maar daar komt nu abrupt een einde aan. Nintendo won op de beurs van Tokio op korte termijn zo’n 100% waardoor het op een gegeven moment zelfs groter werd dan Sony, al bleef de financiële impact nog een raadsel. In een persbericht van afgelopen vrijdag benadrukt Nintendo dat de winst uit de populaire app ‘beperkt’ zal zijn. Nintendo past zijn huidige winstverwachtingen dan ook niet aan. Nintendo komt woensdag met resultaten, het is dan ook opmerkelijk dat het enkele dagen voor de publicatie al met de mededeling komt dat de impact op de winst beperkt zal blijven. Aandeel Nintendo crash Bron: Bloomberg

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …