gold-513062_640

Goudmijnaandelen kunnen immens veel rijkdom creëren voor aandachtige beleggers. In vorige stierenmarkten stegen goudmijnaandelen tot 5.000%. Iedere €500 wordt zo €25.000. Niets is onmogelijk wanneer deze trein vertrekt. Doug Casey van Casey Research legt uit waarom je nu goudmijnaandelen moet kopen.

De wereld bevindt zich momenteel in het oog van de storm die begon in 2007. Overheden en centrale banken verliezen stilaan de controle. De goudprijs kan stijgen naar een niveau dat niemand voor mogelijk houdt eens de storm terug losbarst. Maar vooral goudmijnaandelen zullen de intelligente belegger rijk maken. Wanneer beleggers beginnen te begrijpen dat overheden en centrale banken in feite failliet zijn, zullen ze zich op de goudmarkt storten. Dit kan een manische fase in goudmijnen in gang zetten.

Déjà vu?

In de jaren ’70 zagen we dit al eens eerder gebeuren. De Amerikaanse overheid onderdrukte decennia lang de goudprijs. Maar eens het beest werd losgelaten, steeg het gele edelmetaal meer dan 2.000%. Goudmijnaandelen stegen in diezelfde periode 5.000% en zelfs meer. Goudmijnaandelen zijn uiterst volatiel. Dit betekent dat je als belegger een stevige maag moet hebben, maar ook dat er regelmatig opportuniteiten opduiken.

Opportuniteiten onder de goudmijnaandelen betekent dat er winsten van 3 of 4 cijfers op tafel liggen. Veel beleggers vergeten dat goud een unieke eigenschap heeft.

Eens de goudprijs echt begint te stijgen en een nieuwe recordprijs in het vizier komt, zal de aandacht toenemen. De goudkoorts wordt dan niet alleen gedreven door angst maar ook hebzucht. De goudprijs kan zo profiteren van de 2 meest krachtige drijfveren op de financiële markt: angst én hebzucht.

Nieuwe goudkoorts

Dit zal een manische fase in aandelen van goudmijnen op gang brengen. Goudmijnaandelen zullen exploderen ondanks dat de meeste mijnen nooit goud uit de grond zullen halen. Het is hoop en dromen die ervoor zullen zorgen dat rendementen van 200% – 1.000% of zelfs 5.000% geen uitzondering zijn.

Doug Casey is zelf ontzettend rijk geworden door op het juiste moment goudmijnaandelen te kopen in het verleden. Hij ziet net als toen opnieuw een kans om dit nog eens over te doen. Goudmijnen zijn dan ook ‘asymmetrische’ beleggingen zegt Casey.

Met asymmetrische beleggingen bedoelt Casey dat een risico van €1 de mogelijkheid heeft om €20 te verdienen. Dat zijn de kansen die je moet grijpen als belegger. Dat zijn de aandelen die zelfs kleine beleggers rijk kunnen maken.

Bron: Casey Research

5 redenen waarom je NU goudmijnaandelen moet kopen

  • Sinds 2016 zitten goudmijnaandelen in een nieuwe stierenmarkt!
  • De vorige stierenmarkt in goudmijnaandelen duurde 1.142 dagen. Vandaag zijn we maar 400 dagen ver.
  • De vorige stierenmarkt ging +1.355%, vandaag staan we ‘slechts’ 120% hoger.
  • MAAR: Goudmijnaandelen waren nog nooit zo goedkoop.
  • DUS: Goudmijnaandelen staan voor hun grootste stijging ooit!

Wacht géén dag langer om goudmijnaandelen te kopen: LEES MEER