Dividend - Groei Dividend

Groei Dividend Rapport – September 2016

Beste belegger,

Dividend is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder beleggers. Het verhaal mag inmiddels bekend zijn: door de lage rente, zijn dividendaandelen ineens voor een veel bredere groep beleggers en consumenten interessant, waardoor de vraag naar aandelen met een mooi dividend direct oploopt.

Dat heeft natuurlijk als voordeel dat de meeste aandelen uit de selectielijst allemaal mooie plussen laten zien, maar er kleeft ook een nadeel aan: veel dividendaandelen worden steeds duurder gewaardeerd.

Als dividendanalist is het dan ook zaak om verder te kijken dan de traditionele dividendaandelen en het juist te zoeken in hoeken waar nog niemand denkt te kijken.

In de september editie van het Groei Dividend Rapport, presenteren we zo’n kans. Het is een bedrijf dat bij veel beleggers vooral bekend staat als een aandeel om voorlopig even weg te blijven. Analisten zijn negatief, de koers is flink gezakt en een recordaantal beleggers zit short op het aandeel. En als wij naar het bedrijf kijken, dan kunnen we alleen maar heel enthousiast worden. U leest er alles over in deze editie!

Slim Beleggen

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.