(ABM FN-Dow Jones) De raamcontracten die Arcadis heeft gekregen van het Amerikaanse legerkorps voor ingenieurs laten zien dat het ingenieurs- en adviesbureau in staat is om wereldwijd specifieke lokale diensten te verlenen. Dit  schreef analist Edwin de Groot van NIBC maandag in een rapport.

Arcadis maakte bekend contracten voor milieuwerkzaamheden te hebben gekregen ter waarde van circa 30 miljoen dollar over een periode van drie jaar.

Het zijn volgens De Jong weliswaar kleine, maar mooie opdrachten voor Arcadis. Het laat zien dat de onderneming de belangrijke kunde heeft om waar dan ook ter wereld specifieke dienstverlening aan te bieden.

Arcadis zal vermoedelijk meer details over de opdrachten vrijgeven na de kwartaalupdate op 27 oktober.

De Jong heeft een Neutraal advies op Arcadis en een koersdoel van 12,50 euro. Het adviesbureau wordt volgens de analist getroffen door een “bijna perfecte storm”, met vooral tegenwind in Amerika en Brazilië, hoewel ook de marges in Europa onder druk staan en er sprake is van een lagere vraag in Azië.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.