(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft het koersdoel voor Heineken verlaagd van 90,00 naar 82,00 euro bij een ongewijzigd Overwogen advies.

Heineken maakt 15 februari de resultaten over het vierde kwartaal bekend. Analisten van de Britse bank rekenen op een volumestijging van 2,3 procent, wat zou betekenen dat de trend uit het voorgaande kwartaal zich doorzet.

Barclays voorziet een volumedaling met 1 procent voor Europa, aangezien de activiteiten in het Verenigde Koninkrijk te maken hebben met een lastige vergelijkingsbasis en de prestaties in Polen en Nederland zwak bleven. Spanje en Frankrijk zullen groei laten zien volgens de analisten.

De volumes in Nigeria zijn toegenomen in de voorspelling van Barclays, maar de onderliggende omstandigheden blijven in deze markt uitdagend en dit zal in de tweede helft van 2017 de marges gaan drukken. In Rusland zouden de prestaties in het vierde kwartaal moeten zijn verbeterd en in Mexico is het momentum volgens de analisten robuust gebleven.

Op een rode beurs noteerde het aandeel Heineken 0,3 procent lager op 70,99 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.