(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Sif Group verhoogd van 17,75 naar 22,75 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek maandag uit een rapport van analist Tijs Hollestelle.

“We zijn onder de indruk van de nieuwe Rotterdamse faciliteit, niet alleen vanwege de omvang en uitstekende ligging, maar ook omdat de totale lay-out efficiënter lijkt”, aldus de analist, na een bezoek aan de nieuwe fabriek.

Het orderboek van Sif en daarmee ook de productievooruitzichten voor 2017 overtreffen inmiddels de ramingen van Hollestelle, die zijn taxatie voor het bedrijfsresultaat (EBITDA) voor 2017 met 17 procent naar boven toe bijstelde tot 77 miljoen euro.

Daarnaast denkt de analist dat beleggers die naar het verwachte rendement op de vrije kasstroom van Sif in 2018 en 2019 kijken, flink enthousiast zullen zijn over het aandeel.

Het aandeel Sif Group sloot maandag 1,3 procent lager op 18,00 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.