(ABM FN-Dow Jones) Theodoor Gilissen heeft het koersdoel voor BAM Groep verhoogd van 5,40 naar 6,50 euro met een ongewijzigd Aanbevolen advies.

Analist Joost van Beek denkt dat het herstel zowel in Nederland als in omringende landen duidelijk zal doorzetten, wat belangrijk is voor de winstgevendheid van het bouwbedrijf. Nog belangrijker voor de korte termijn zijn de interne verbeteringen op het vlak van het accepteren en beoordelen van opdrachten, waarmee de kwaliteit van de orderportefeuille leidt.

Van Beek bestempelde dit jaar als een overgangsjaar voor BAM. In de volgende jaren zou de verbetering van de kwaliteit tot meer winst moeten leiden.

De analist merkt op dat de waardering van BAM lager is dan sectorgenoten, inclusief de beoogde waardering van VolkerWessels dat binnenkort naar de beurs gaat.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel BAM Groep donderdag 0,2 procent hoger op 5,29 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.