De goudprijs heeft het de afgelopen jaren niet bepaald gemakkelijk gehad. In het jaar 2011 werd er een stevige top neergezet en sinds dat moment heeft het gele edelmetaal flink wat waarde moeten inleveren. Toch hebben we vorig jaar te maken gehad met een trenddraai.

Aan het begin van 2016 werd er bij de goudprijs een stevige bodem neergezet. Als reactie op de crash op de aandelenmarkten vluchtten de beleggers massaal richting de ‘veilige haven’. Toch had de goudsector in het tweede deel van 2016 te maken met een terugval. Ook de eerste maanden van 2017 zijn niet zonder slag of stoot voorbij gegaan. Ondanks dit alles ziet de toekomst er rooskleurig voor de goudsector uit.

Grote kans op een nieuwe stijging bij de goudprijs

goudprijs-stijging

Volgens de mannen van Market Anthropology zijn er duidelijke overeenkomsten te vinden tussen de huidige koersbeweging en die van tussen het jaar 1995 en 2003. Op de bovenstaande grafiek zijn deze overeenkomsten in beeld gebracht.

Volgens hen is daarom de kans ook groot dat de goudprijs de komende maanden flink terrein zal gaan terugwinnen. De goudprijs is ten opzichte van de meeste andere financiële producten nog steeds sterk ondergewaardeerd en het sentiment begint nu de goede kant op te draaien. Er zouden dus ‘goudenmaanden’ kunnen gaan aanbreken.

5 redenen waarom je NU goudmijnaandelen moet kopen

  • Sinds 2016 zitten goudmijnaandelen in een nieuwe stierenmarkt!
  • De vorige stierenmarkt in goudmijnaandelen duurde 1.142 dagen. Vandaag zijn we maar 400 dagen ver.
  • De vorige stierenmarkt ging +1.355%, vandaag staan we ‘slechts’ 120% hoger.
  • MAAR: Goudmijnaandelen waren nog nooit zo goedkoop.
  • DUS: Goudmijnaandelen staan voor hun grootste stijging ooit!

Wacht géén dag langer om goudmijnaandelen te kopen: LEES MEER