Uit een onderzoek blijkt dat de Amerikaanse consument dit jaar waarschijnlijk tussen de $5 miljard en $6 miljard zal spenderen aan de consumptie van legale marihuana. De komende 5 jaar kan dit bedrag oplopen tot $17 miljard (of meer, afhankelijk van het onderzoeksbureau). Er zijn maar weinig sectoren die in omvang kunnen verdrievoudigen op slechts 5 jaar tijd.

Het onderzoek is gebaseerd op een rondvraag bij meer dan 800 mensen uit de marihuanasector. Het heeft de doelstelling om een realistisch beeld te scheppen over de omvang van de marihuana industrie. Dat de sector snel groeit, dat staat vast. Het is ondertussen al groter dan enkele bekende producten.

Marihuana Miljonairs: beleggen in de meest kansrijke trend van dit decennium!

In 2016 spendeerde de Amerikaan tussen $4 miljard en $4,5 miljard aan medische marihuana en marihuana voor recreatief gebruik. Daarmee is de legale marihuana industrie nu al groter dan:

  • Viagra
  • Betaalde muziek streaming diensten
  • Tequila

Wanneer de verwachtingen voor 2017 kloppen, zal de legale marihuana industrie binnenkort ook groter zijn dan:

  • Doritos
  • Bevroren pizza’s
  • IJscrème

De explosieve groei van legale marihuana in de Verenigde Staten

Groei marihuana sector

Uit het rapport bleek ook nog dat de marihuanasector een economische impact had van $16 miljard tot $18 miljard in 2016. Dit kan tegen 2021 stijgen naar $68 miljard.

Er zijn nu meer mensen tewerkgesteld in de legale marihuanasector dan er massagetherapeuten, bakkers of tandartsen zijn in de Verenigde Staten.

Bedrijven hebben een gemiddelde bruto winstmarge van 19%.

Een marihuana shop heeft gemiddeld 119 klanten per dag.

Grote investeerders blijven voorlopig nog weg van de marihuana sector omdat het nog steeds op Federaal niveau een illegale drug blijft. Maar het aantal kleine investeerders neemt fors toe. Om wat wegwijs te geraken in de jungle van de beursgenoteerde marihuanabedrijven, stelde we een Marihuana Rapport samen.

Kijk hier voor meer informatie.

Bron: Entrepreneur

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …