Er is volgens David Yoe Williams 1 bijzonder interessante reden waarom iedereen vandaag cryptomunten zou moeten kopen. David Yoe Williams is een expert in edelmetalen. Hij weet dus het een en ander over de geschiedenis van betaalmiddelen. En volgens Williams zullen cryptomunten dé betaalmiddelen van de toekomst worden.

Williams gelooft niet dat cryptomunten op korte termijn een belangrijke rol zullen spelen als betaalmiddel. Maar de wereld evolueert wel in die richting.

Jongeren en de kinderen van vandaag staan op een belangrijk punt in de technologische evolutie. Cryptomunten zal voor die generatie een evidentie worden om mee te betalen. Wanneer vandaag jongeren hun mobiele telefoons gebruiken om allerlei betalingen uit te voeren, zonder cash geld of zelfs een bankkaart, dan zijn cryptomunten een logisch vervolg.

<< Download hier onze GRATIS Crypto Gids >>

Met cryptomunten op je mobiele telefoon worden betalingen alleen maar gemakkelijker en sneller in de toekomst.

Naarmate deze jonge generatie toetreedt tot de volwassen wereld, zal het gebruik en de vraag naar deze cryptomunten blijven toenemen. Daar kan je vandaag al een voorschot op nemen door cryptomunten te kopen.

Bron: The Street

Video: TED YouTube