Cardano kent een blitzcarrière op de cryptomarkt. De cryptomunt ADA kwam begin oktober naar de cryptomarkt aan $0,02 om begin januari te pieken boven $1,20. Cardano was daarmee een van de 5 grootste cryptomunten ter wereld. De oprichter, Charles Hoskinson, verwacht zelfs dat Cardano binnen een jaar beter zal zijn dan de 2 grootste cryptomunten.

Net als de meeste andere cryptomunten moet ADA de steile opmars van eind vorig jaar verteren. ADA corrigeerde van $1,20 tot net onder $0,30. Na de sterke stijging van Litecoin is Cardano nu de 6e grootste cryptomunt met een marktkapitalisatie van $10 miljard.

Charles Hoskinson is geen fan van Bitcoin en Ethereum. Hij zegt dat Bitcoin faalt als een betaalsysteem. Ethereum beweert een wereldcomputer te zijn, maar kan de lancering van CryptoKitties niet aan. Hoskinson beweert dan ook dat Cardano binnen een jaar beter zal zijn dan de 2 grootste cryptomunten.

To be frank, within 6 months or a year, we will be pound-for-pound better than Ethereum and Bitcoin in every dimension and aspect, just based on how our roadmap is rolling out. That’s just generation one.”

Cardano is uniek

Charles Hoskinson bouwt aan Cardano op lange termijn. Hij wil dat Cardano over 50 jaar nog altijd bestaat. Ze willen zelfs een belangrijke rol spelen in de ontwikkelingslanden. Cardano zal gebruikt worden in Afrika, de Caraïben tot Zuid-Amerika.

Ripple wil het systeem veranderen van binnenuit, met Cardano willen we het systeem veranderen van buitenuit. Het systeem wordt dan ook vanaf nul opgebouwd. Het team achter Cardano schrijft de codes zelf en bouwt iets dat 100% uniek is. Dit creëert ongelimiteerde vrijheid om te doen wat je wilt. Het nadeel is dat het veel meer tijd nodig heeft.

Cardano maakt de bewuste keuze om niet op zo veel mogelijk cryptobrokers te noteren.

Wanneer er een fout in een wallet zou steken, moeten de ingenieurs 95% van het tijd steken in het herstellen van alle wallets wanneer een cryptomunt op vele exchanges noteert. Charles Hoskinson maakt liever de keuze om zijn ingenieurs in te zetten op de verbetering van het platform. Maar dat wil niet zeggen dat er geen uitbreiding komt. Cardano is in de onderhandeling om op andere platformen te noteren.

Bron: FinanceMagnats

Foto Credit: Cardano Hub

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven