De Bitcoin beleefde opnieuw een zware week. Zo wist ’s werelds grootste cryptocurrency te dalen naar de grens van 8.000 dollar. Vanaf het hoogtepunt, december 2017, gerekend noteert de Bitcoin ruim 60% lager. En volgens een technische analist hoeven we niet te rekenen op een spoedige trenddraai.

Paul Day, technisch analist bij Market Securities Dubai Ltd., laat aan Bloomberg weten dat er een doemscenario zich aan het voltrekken is bij de Bitcoin. Hij laat weten dat door de zwakte van de voorbijgaande weken de technische grafiek behoorlijk is aangetast. Daarbij is de kans groot dat de digitale munt binnenkort te maken gaat krijgen met een ‘Death Cross’.

Death Cross kan zorgen voor een verder dalende Bitcoin

Een ‘Death Cross’ voltrekt zich op het moment dat het 50-daagsgemiddelde het 200-daagsgemiddelde neerwaarts doorkruist. Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bloomberg, is te zien dat we niet ver meer verwijderd zijn van een dergelijk ‘doodskruis’.

Volgens Day kan deze Death Cross er voor gaan zorgen dat de Bitcoin verder daalt richting de grens van 2.800 dollar. Deze bewering baseert hij op de prijshistorie van de digitale munt. Volgens Day breekt er een spannende tijd aan voor de cryptobeleggers.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven