Dit klinkt voor velen waarschijnlijk weer heftig, maar toch verwachten we bij Slim Beleggen behoorlijk wat prijsspektakel in het komende maanden én jaren! De volgende fase gaat volgens ons langer duren dan je zou verwachten, en naar historische gewoonte ook veel hoger klimmen. De goud- en zilvermijnsector is klaar voor de volgende stijgingsfase.

Wat dit concreet betekent?

We verwachten een eerste uitbraak van de tussentijdse weerstand, rond 300 punten voor de HUI. Daarna zullen we relatief sneller richting 500 punten koersen, het volgende weerstandsniveau, om vervolgens door te schieten naar de voormalige records boven 600 punten.

Hier ligt dus een rally van +400 punten voor het grijpen, of een stijging van meer dan +200%.

Bovendien, het zijn niet enkel wij die dit momenteel zien. Zelfs enkele critici van de sector kunnen onze visie beamen: we staan voor een periode van relatieve en bijzonder kracht voor de goud.

Bovenstaande grafiek spreekt in die zin boekdelen. Die is afkomstig van J.C. Parets, een technisch analist en beruchte criticus voor het edelmetalencomplex. Zelfs J.C. zit nu in goud, want ‘de technische omstandigheden laten weinig aan de verbeelding over’.

Goud staat er bijzonder krachtig bij, zowel ten opzichte van de obligatiemarkt als de aandelenmarkt. Beide grafieken met een bodemformatie uit het boekje.

Zet je dus schrap voor een bijzonder sterke periode voor goud, zilver, maar vooral de goudmijnaandelen. Deze sector heeft het bijzonder zwaar te verduren gehad, waardoor niemand er nog maar enige aandacht aan geeft.

Wij zitten al ruim twee jaar bijzonder goed op te letten op deze nichesector, en de rendementen waren tot op heden al bijzonder goed. Maar we mogen ons nu gaan opmaken voor een van de beste periode van de stierenmarkt.

Bron: Gratis nieuwsbrief Slim Beleggen

Foto Credit: iStock

Blijf dagelijks op de hoogte van het belangrijkste crypto- en beursnieuws

Bijna 10.000 beleggers krijgen iedere dag het belangrijkste nieuws van de financiële markten in hun mailbox. Het is onmisbaar instrument voor iedere belegger. Wil jij ook op de hoogte blijven en beleggen als een professional? Schrijf je gratis in op de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>