Het Amerikaanse Coinbase heeft een overeenkomst gesloten met het Britse WeGift waardoor je met de cryptomunten in jouw Coinbase wallet cadeaukaarten kan kopen. Die cadeaukaarten kan je gebruiken in tal van winkels waaronder Carrefour en Google Play.

Momenteel biedt Coinbase nog maar enkele cryptomunten aan, waaronder Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash en Ethereum. Maar daar kan binnenkort verandering in komen. Coinbase liet recent weten dat ze voornamelijk kijken naar Cardano, Basic Attention Token, Stellar, Zcash en Ox als cryptomunten om aan hun aanbod toe te voegen.

Met de cryptomunten in de Coinbase wallet kan je nu ook in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland cadeaukaarten kopen van WeGift. Die cadeaukaarten kan je dan weer gebruiken bij 120 bedrijven waaronder Tesco, M&S, Uber, Carrefour, Google Play en Costa.

Bron: CoinDesk

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)