Het lijkt bijzonder eenvoudig: ontwerp, stuur door, ontvang. Al de rest, van productie tot logistiek, wordt door iemand anders gedaan. Het verkopen van T-shirts online is bijzonder eenvoudig en steeds meer mensen verdienen er een extra – passief – inkomen uit. De succesvolle ontwerpers worden er zelfs rijk mee.

Glen Zubia is zo een van die mensen. Hij ontwierp een zeer populair T-shirt in de Verenigde Staten met de Kerstman die zegt “Where My Ho’s At?”. Na jaren van hard werken heeft Zubia een catalogus van 2.800 T-shirts die hem al meer dan $120.000 opleverden. Nu nog ontvangt hij iedere maand gemiddeld $3.000 zonder dat hij nog iets moet doen.

Zijn systeem:

  • Maandag research naar populaire slogans en quotes
  • Dinsdag en woensdag design
  • Donderdag creatie
  • Vrijdag en zaterdag uploaden

Het print-on-demand systeem wordt steeds populairder. Je hebt als ondernemer dan ook geen productieapparatuur meer nodig, geen voorraden die je moet financieren en – buiten jouw tijd – geen investeringen meer die je moet doen.

Je hebt alleen een goed idee nodig

Populaire platformen voor het verkopen van online T-shirts zijn Teespring, Redbubble en Amazon Merch. Zij doen alles voor jou, van productie, tot versturen en het innen van de betaling. Ze vragen daarvoor een deel van de verkoopprijs, de rest is voor jou.

Iedereen kan dit doen, en van overal ter wereld.

Je moet alleen rekening houden met copyright. Wanneer je een succesvol T-shirt hebt, kan dit voor altijd geld blijven opbrengen.

Amazon is een gigantisch platform om je ontwerpen over heel de wereld te verkopen. Nadeel bij Amazon is dat niemand weet welke criteria ze hanteren om iemand goed te keuren. De goedkeuring zelf kan weken, maar soms ook maanden of jaren duren.

Amazon werkt ook met een Tier systeem. Als beginner ben je Tier 10 en kan je 10 ontwerpen doorsturen. Na 10 verkopen word je Tier 25 en kan je tot 25 ontwerpen verkopen … tot je 25 verkopen realiseert. Daar staat dan wel tegenover dat Amazon zo’n 2,6 miljard bezoekers trekt … per maand. Een gigantische winkel.

Teespring bestaat sinds 2012. Volgens het bedrijf hebben 5 miljoen verkopers tot nu toe zo’n $300 miljoen verdiend, aan een gemiddelde van $9.000 per jaar. Het platform telt 30 miljonairs en er komen 3.000 nieuwe verkopers bij … per dag.

Bron: Time Money

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.