(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel op ASM International verhoogd van 50,00 naar 60,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek uit een analistenrapport.

Volgens ING kende ASMI een “indrukwekkende” tweede helft van 2018, terwijl de outlook voor het eerste kwartaal van 2019 conform de verwachtingen in de sector op een zwakke start duidt.

Toch hebben de analisten vertrouwen in ASMI en denken zij dat het bedrijf beter zal presteren dan de sector als geheel gezien de blootstelling van het bedrijf aan het enige deel van de halfgeleiderindustrie waar groei valt te behalen.

De analisten verhoogden de winstramingen in de periode 2019 tot 2021 met gemiddeld 5 procent en ASMI houdt een plek op de Benelux favorietenlijst van ING.

Het aandeel ASM International noteerde dinsdag 1,2 procent hoger op 49,68 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.