(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het advies en het koersdoel voor het aandeel Beter Bed in heroverweging genomen, terwijl het aandeel door de bank ook van zijn lijst met minst favoriete Benelux-aandelen haalde. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport van ING.

Momenteel hanteert ING nog een verkoopadvies met een koersdoel van 4,50 euro voor Beter Bed.

ING wees woensdag op de berichtgeving van Beter Bed een dag eerder en het korte onderhoud van zijn analisten met het management van het beddenbedrijf naar aanleiding hiervan. Beter Bed overweegt onder andere een gehele of gedeeltelijke verkoop van zijn keten Matratzen Concord, goed voor 56 procent van de groepsomzet over 2018. Daarmee zou het profiel van Beter Bed ingrijpend veranderen, aldus de analisten.

Daarmee is het volgend ING lastig te bepalen wat deze desinvestering voor de waarderingsgrondslagen van het bedrijf betekent.

De koers van het aandeel die dinsdag zeer sterk onder druk stond, noteerde woensdag op een rood Damrak 2,9 procent hoger op 2,31 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.