(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft het advies voor BE Semiconductor Industries verlaagd van Kopen naar Neutraal met een koersdoel van 35,00 euro. Dit bleek maandag uit een rapport van de Franse analisten.

“Het is tijd voor een pauze”, schreven de analisten. Het beloofde een sterk hersteljaar te worden, maar de corona-uitbraak zorgt voor onverwachte tegenwind. 

Toch is Bryan Garnier te spreken over de wijze waarop het management van Besi reageert op de marktomstandigheden en de kosten onder controle houdt.

Voor 2021 blijven de analisten kansen zien, maar voor dit jaar is de verhouding tussen risico en rendement niet langer aantrekkelijk.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.