(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft dinsdag het advies voor Basic-Fit verhoogd van Gelijkgewogen naar Overwogen bij handhaving van het koersdoel op 30,00 euro.

De analisten zijn van mening dat de fitnesssector een sterkere vraag zal zien dan voor de coronacrisis en uitbaters van fitnessclubs die lage prijzen hanteren zullen daarvan profiteren.

Morgan Stanley is bij Basic-Fit erg te spreken over de snelle uitrol van nieuwe clubs en een businessmodel dat die van sectorgenoten overtreft. Volgens de analisten is er sprake van een onderwaardering, waarbij het aandeel Basic-Fit wordt gewaardeerd op slechts 7,5 keer de voorziene EBITDA in 2022.

Ook de schaal van Basic-Fit, het sterke netwerk van clubs, de lage kosten, de moderne panden en de solide liquiditeitspositie, nog voor de emissie, zijn punten waarover Morgan Stanley goed te spreken is. Deze factoren brengen Basic-Fit volgens de analisten in een sterke positie om te profiteren van de structurele groeimogelijkheden die de fitnesssector te bieden heeft.

Het aandeel Basic-Fit sloot maandag 2,7 procent hoger op 22,50 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.