(ABM FN-Dow Jones) Signify heeft in aanloop naar een beleggersdag vandaag een outlook voor 2020 afgegeven die teleurstelde op het vlak van omzet en aangepaste EBITA, maar die de verwachtingen overtrof op het gebied van de vrije kasstroom. Dit oordeelde ING woensdag.

De verwachtingen van Signify voor 2021 tot en met 2023 waren in lijn met de verwachtingen, aldus ING.

ING hoopt tijdens de beleggersdag meer details te krijgen over hoe Signify de doelstellingen wil realiseren.

ING verwacht dat de afgegeven outlook slechts tot kleine aanpassingen van de consensus zal leiden. “We zijn er niet zeker van of dit dan ook genoeg is, gezien de sterke rally van het aandeel in de afgelopen tijd”, aldus analist Marc Hesselink.

ING handhaafde het Houden advies op Signify met een koersdoel van 34,00 euro. Het aandeel daalde woensdagochtend met 5,4 procent tot 35,06 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.