(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft woensdag het koersdoel voor MDxHealth verhoogd van 1,00 naar 1,25 euro bij handhaving van het koopadvies.

MDxHealth sloot 2020 af met prestaties die boven die van de algemene markt voor oncologietests liggen, aldus KBC. Het diagnosticabedrijf boekte een omzetdaling met 16 procent tot 18,5 miljoen euro door Covid-19 en verwacht dat een verbeterende ASP en een breder testmenu de weg naar duurzame groei zullen vrijmaken. Deze daling is minder sterk dan de volumedalingen van 18 procent voor ConfirmMDx en 39 procent voor SelectMDx, wat volgens KBC wijst op een verbetering van de onderliggende gemiddelde verkoopprijs.

De kaspositie toont volgens KBC discipline bij het gebruik van liquide middelen.

Het koersdoel werd verhoogd met het oog op de stijgende verkoopprognoses voor ConfirmMDx en een stapsgewijze stijging van de ASP voor SelectMDx dankzij de dekking van Medicare.

Het aandeel MDxHealth koerste woensdagochtend 0,7 procent lager op 1,13 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.