Een nieuwe beursmaand is aangebroken. De verwachtingen van beleggers zijn hooggespannen en dat heeft alles te maken met de fantastische beursprestaties van de afgelopen maanden. Al vijf maanden op rij wist de S&P 500 index de maand in het groen af te sluiten. En deze historische winstreeks voorspelt goed nieuws voor de nabije toekomst.

De huidige beursrally begint steeds indrukwekkender te worden. Sinds maart 2020 is er al sprake van een imposante stijgende beweging en de stier heeft in al die tijd amper gerust genomen. De stier lijkt op dit moment haast onvermoeibaar te zijn. Als de geschiedenis gebruikt kan worden voor het voorspellen van de toekomst, dan is de kans zelfs groot dat de beursrally nog een tijdje weet stand te houden.

Dit onderzoek voorspelt verder stijgende beurskoersen

Uit onderzoek van Ryan Detrick, strateeg bij LPL Financial, blijkt dat de S&P 500 index nog veel verder in waarde kan gaan stijgen. Sinds het jaar 1950 is er 26 keer eerder sprake geweest van een 5-maandelijkse winstreeks bij de S&P 500 index. In 25 van de 26 gevallen stond de Amerikaanse beurs een jaar later hoger. De gemiddelde beursstijging daarbij bedroeg bijna 13%. De keer dat er sprake was van een koersdaling, was in het jaar 1973 en die correctie bedroeg slechts -0,7%.

Uiteraard biedt het verleden geen enkele garantie voor de toekomst, maar dit onderzoek maakt wel duidelijk dat de stieren nog steeds in het voordeel zijn.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis