In de nieuwste Turbo video van Slim Beleggen kijken onze traders deze week naar het Amerikaanse Idexx Laboratories – actief op de markt voor onder andere veterinaire diagnostiek en software. Het aandeel heeft onlangs een belangrijke zone weten te heroveren.

Posities opbouwen met Turbo Long

In de huidige zone tot aan $400 bouwen we posities op in Idexx Laboratories middels een Turbo Long.

De volledige analyse met targets en stoploss niveaus bespreken we in onderstaande video.

Onder de video vindt u de Turbo Long die we aankopen.

Turbo Long op Idexx Laboratories

We kiezen voor een Turbo Long op Idexx Laboratories met een hefboom van ongeveer 2,22 en een stoploss van ongeveer $240,49.

De hefboom van 2,22x houdt in dat de koers van de Turbo met 2,22% daalt wanneer de koers van Idexx Laboratories met 1% daalt. Andersom geldt dat wanneer Idexx Laboratories met 1% stijgt, de Turbo 2,22% stijgt.

 

Dit artikel/deze video is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Slim Beleggen raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Voor het opstellen van het rapport is door Slim Beleggen gebruikgemaakt van de volgende informatiebronnen: ThinkorSwim en Stockcharts. Er zijn geen beschermde modellen gebruikt.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit rapport niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit rapport bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het rapport geen rekening is gehouden. Hoewel Slim Beleggen zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het rapport staan.