Na sterk kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft het koersdoel voor Euronext verhoogd van 104,00 naar 106,00 euro, met behoud van het koopadvies. Dit bleek maandag uit een rapport van de Duitse bank.

De autonome omzetgroei van 12 procent in het tweede kwartaal was het sterkste cijfer in jaren en werd gecombineerd met een stevige margeverbetering, stelde analist Benjamin Goy. Ook de integratie van Borsa Italiana verloopt goed.

Dat maakt de weg vrij voor een update over zijn sterk verbeterde bedrijfsprofiel en strategische kansen tijdens een beleggersdag in november. Deutsche Bank verwacht dat de doelen voor de middellange termijn dan zullen worden verhoogd door Euronext.

Het aandeel is zeer aantrekkelijk gewaardeerd, vergeleken met sectorgenoten, volgens Goy, die daarom zijn koopadvies herhaalde.

Het aandeel Euronext stond maandag een half procent hoger op 93,45 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.