Koersdoel omlaag naar 26 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft dinsdag het advies voor Basic-Fit verlaagd van Kopen naar Houden en daarbij het koersdoel verlaagd van 37,00 naar 26,00 euro. Dit bleek uit een rapport van analist Anna Frontani.

De analist benadrukte in haar rapport de toenemende concurrentie. Ook merkte zij op dat de trends in de nieuwe markten waarin Basic-Fit actief is, anders zijn dan in de ‘oude’ markten van de keten, dat wil zeggen de Benelux en Frankrijk. En dat brengt executierisico’s met zich mee.

Hoewel Berenberg verwacht dat de kasstroom zal aantrekken, is de schuldpositie van Basic-Fit nog altijd stevig, aldus Frontani. Verder denkt de analist dat Basic-Fit de outlook voor 2024 zal halen, maar niet kan overtreffen.

En dat maakt dat de verhouding tussen risico en rendement op de kortere termijn in balans is, en dat rechtvaardigt geen koopadvies.

Het aandeel Basic-Fit sloot maandag op 23,14 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.