Van 1.750 naar 1.760 euro met ongewijzigd koopadvies.

(ABM FN-Dow Jones) Bank of America heeft het koersdoel op Adyen licht verhoogd, van 1.750 naar 1.760 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek vrijdag uit een rapport van de Amerikaanse bank.

“We herhalen ons koopadvies voor Adyen na solide halfjaarresultaten waar volumes en netto-omzet in lijn waren en de aangepaste EBITDA die 1 procent hoger uitkwam dan de consensus”, aldus Bank of America.

De analisten verhoogden hun omzetverwachting voor de tweede jaarhelft van 17 naar 20,5 procent en rekenen nu op een omzetgroei van 21,6 procent voor heel 2024. De consensus ligt vooralsnog op 21 procent.

Bank of America verhoogde ook de verwachting voor de aangepaste EBITDA voor dit en volgend jaar met 2 procent.  Wel blijft de bank onder de middellangetermijndoelstelling, die rekent op een omzetgroei van meer dan twintig procent in 2025/26.

“We wachten op meer bewijs van een aanhoudende stijging van het marktaandeel en het winnen van nieuwe klanten”, aldus Bank of America.

Het aandeel Adyen steeg vrijdag 0,6 procent op 1.283,00 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.