Overwogen advies gehandhaafd.

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Research heeft het aandeel Signify op de favorietenlijst gezet. Dit bleek woensdag uit een rapport van de Amerikaanse zakenbank. 

Het aandeel werd geplaatst op de zogeheten Positive Catalyst Watch-lijst, voor aandelen waarvan JPMorgan verwacht dat ze op korte termijn flink kunnen stijgen. 
Het aandeel liet dit jaar een flinke ondermaatse prestatie zien ten opzichte van de bredere index, ondanks dat de bodem in enkele markten van Signify achter de rug is en een herstel in de tweede jaarhelft waarschijnlijk is, aldus JPMorgan. Dit herstel zal samengaan met kostenbesparingen, stelden de analisten van de bank, wijzend op het kostenbesparingsprogramma ter waarde van 200 miljoen euro dat Signify aan het begin van dit jaar aankondigde. 
“We zijn van mening dat de recente underperformance, mede als gevolg van terughoudende opmerkingen vanuit Chinese concurrenten in juni, misplaatst is. Als gevolg kan het aandeel op onze favorietenlijst”, concludeerden de analisten. De bank verwacht niet dat de resultaten over het derde kwartaal zullen leiden tot neerwaartse bijstellingen van de analistenconsensus. 
JPMorgan handhaafde het Overwogen advies op Signify met een koersdoel van 32,00 euro. Het aandeel won woensdagochtend 1,9 procent op 20,50 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.