Koersdoel Besi onveranderd.

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft woensdag de koersdoelen voor ASML en ASMI verlaagd, maar met handhaving van het koopadvies voor ASML. Dit bleek uit het rapport ‘Don’t Believe the AI’pe’ van analist Michael Roeg, die het koersdoel voor BE Semiconductor Industries handhaafde op 108 euro met een Houden advies, het advies dat ook voor ASMI geldt.

In zijn rapport herhaalde Roeg dat ASML zijn topfavoriet in de Benelux blijft. De Veldhovenaren zullen het meest profiteren van hogere investeringen in de sector. “En dat jaagt ook de dienstverlening rondom EUV aan.”

Reden om de koersdoelen voor ASML en ASMI te verlagen, is dat de analist een terugval verwacht in 2027 en 2028. Maar in 2029 volgt er dan herstel.

Voor Besi besloot Roeg dat het koersdoel kon blijven staan, dankzij de volgende cyclus in Advanced Packaging, die in 2025 en 2026 zal plaatsvinden.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.