Naar 187 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft donderdag het koersdoel voor IMCD verhoogd van 175,00 naar 187,00 euro met een onveranderde de koopaanbeveling. Dit bleek uit een rapport van analist Carl Ranysford.

De analist bezocht eerder deze week een beleggersdag van IMCD in Milaan. En hoewel er volgens Ranysford geen nieuwe informatie werd gedeeld, gaf het bezoek hem wel de bevestiging dat IMCD inderdaad sneller groeit dan sectorgenoten. “IMCD is onze topfavoriet” in de sector, aldus Ranysford, “zowel voor korte- als langetermijnbeleggers”.

Een belangrijke aanjager van de groei noemde Berenberg de “indrukwekkende” digitale benadering van IMCD in de vorm van MyIMCD. Ook een SalesAssistant met behulp van Amazon web services en AI die klanten helpt op het platform van IMCD, noemde de analist een goede toevoeging.

Het aandeel IMCD sloot woensdag op 151,95 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.