Technology in the hands Bij Slim in Trading hebben we in de afgelopen weken veel mooie trades gemaakt in de Cybersecurity sector. Hoewel we bij het Trading Rapport kort op de bal spelen en vooral malen om prijsactie, en niet zoveel om de fundamentals, is de cybersecurity sector wel een sector met heel veel langetermijnpotentie. En dat moet Andrew Chanin ook hebben gedacht. Het de 20er heeft in 9 maanden tijd een techfonds opgericht met ruim 1,04 miljard dollar van investeerders. PureFunds is de startup van Chanin en de bedenker van de Cyber Security ETF ‘HACK’. De persoonlijke data van veel computergebruikers wordt dagelijks bedreigd en ook veel bedrijven en overheden moeten serieus rekening houden met cybercriminaliteit. Op de beurs zijn veel bedrijven verhandelbaar die op deze trend inspelen. CyberArk (een winnaar bij het Trading Rapport) is daar bijvoorbeeld één van, maar ook Fire Eye (ook een winnaar bij het Trading Rapport) is actief in de cybersector.

Wij gaan een paar hele leuke dingen doen met opties. Ook benieuwd naar onze optieproducten? Klik dan hier om je gratis aan te melden: je ontvangt een seintje zodra we je meer informatie kunnen toesturen.

Wie liever niet individueel handelt, kon tot voorheen niet terecht bij een ETF die de hele sector volgde. Chanin heeft de oplossing bedacht en wordt door beleggers beloond: de ETF is erg populair bij handelaren.

ETF

‘Terugkijkend lijkt het allemaal erg voor de hand te liggen. Kleinere boetieks hebben waarschijnlijk wel de overweging gemaakt om een dergelijke ETF op te richten, maar vaak worden dit soort ETF’s juist door de grote spelers in elkaar gezet’, zo stelt Chanin tegenover MarketWatch in een interview. Uiteindelijk heeft Chanin de stap gezet, om als kleinere speler zelf een cybersecurity ETF te lanceren. Een stap die goed heeft uitgepakt. Bekijk ook het interview dat de analisten van Slim in Trading hebben gegeven met Belegger.nl. Hack wordt genoemd als een van de kanshebbers deze zomer:

3 aandelen onder de $7 die nu aantrekkelijk zijn? Klik hier voor het TA-rapport.