Aandeel Nintendo Pokémon Go De Pokémon Go hype blijft maar duren en het aandeel Nintendo blijft maar stijgen. Op minder dan 10 dagen verdubbelde het aandeel bijna op de beurs. Volgens Deutsche Bank waarderen beleggers Nintendo nu meer als een mobiele spelmaker dan een producent van game consoles. Het ziet er naar uit dat het aandeel te hard van stapel loopt. Volgens Han Joon Kim van Deutsche Bank voegde het aandeel $19 miljard beurswaarde toe en waardeert de financiële markt Nintendo nu op $27 miljard (exclusief cash en obligaties aan boekwaarde). Door de verschroeiende rit van het aandeel Nintendo staat de waardering op gelijke hoogte met concurrenten als Electronic Arts en Activision Blizzard die beide zo’n 5% van de globale spelletjes markt in handen hebben tegenover 2% voor Nintendo. Aandeel Nintendo hoogvlieger

Pokémon Go maakt waardering Nintendo moeilijk

Han Joon Kim merkt op dat het mogelijk is dat Nintendo met Pokémon Go zijn plaats tussen de grote spelers terug inneemt, maar dat zit nu al grotendeels in de koers verrekend:

We think the stock price now prices in a large portion of the market share recovery story, which we believe is readily achievable from leveraging its intellectual property to some degree.

Echter, wanneer Nintendo er in zou slagen om op een of andere manier meer geld te halen uit de populariteit van Pokémon Go, kan het aandeel nog in positieve zin verrassen. Aandeel Nintendo handelsvolume Ondertussen schrijft het aandeel Nintendo steeds meer geschiedenis. Op vrijdag werden er bijvoorbeeld voor $4,5 miljard aandelen Nintendo verhandelt op de beurs van Tokio, het meeste ooit. De totale marktkapitalisatie bedraagt nu zo’n $39 miljard, dat zelfs meer is dan Sony. Aandeel Nintendo vs Sony Bron: Bloomberg(2)(3)

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …